Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

ΟΦΘΑ: Grand Prix Χριστουγέννων και τακτική ημερίδα ορίων στην Αλεξανδρούπολη


Μία καταπληκτική κατάληξη επεφύλαξε η λήξη του τελικού Χριστουγέννων στη σειρά grand prix , σε επίπεδο Ανδρών –Γυναικών, που έγινε στο Βόλο 7,8/12/2019 για  την ομάδα του ΟΦΘΑ. Με μία μόνο συμμετοχή, αυτή του Αργύρη Τυλιγαδά, κατάφερε να αποκομίσει 2 χρυσά μετάλλια και 1 ασημένιο!
Ο αειθαλής κολυμβητής του συλλόγου κατάφερε στα 29 του χρόνια να κυριαρχήσει στα 200μ πεταλούδα και στα 100μ Μικτής Ατομικής Ανδρών με 2 καταπληκτικά νέα ατομικά ρεκόρ και να κατακτήσει και ένα ασημένιο μετάλλιο στα



50μ ύπτιο Ανδρών και όλα αυτά μέσα σε δύο μέρες μόνο! Αναλυτικά είχε:
200 πεταλούδα:προκρ:2΄12΄΄51(4ος), τελικός:2΄01΄΄30(χρυσό - ν.α.ρ.)        
100Μ.Α: τελικός: 57’’81(χρυσό- ν.α.ρ.)
50ύπτιο:προκρ.:28΄΄04(4ος), τελικός:25΄΄84(ασημένιο)
200ΜΑ: προκρ.:2΄14΄΄74(6ος), τελικός:2΄17΄΄08(7ος)
« Η πολύ καλή εμφάνιση και τα ατομικά ρεκόρ του Αργύρη αποτελούν ένα μεγάλο μάθημα για τους μικρότερους κολυμβητές. Έρχεται μετά από μία χρονιά που υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία, είναι πιο ώριμος και συνειδητοποιημένος από ποτέ και οι επιδόσεις του είναι η απόδειξη ότι η κολύμβηση και γενικότερα ο αθλητισμός κορυφώνονται σε ώριμες ηλικίες μετά την εφηβεία. Πραγματικά ο Αργύρης είναι παράδειγμα για τον ΟΦΘΑ και την Αλεξανδρούπολη και δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο καλύτερος κολυμβητής της πόλης για πάνω από τα 10 τελευταία χρόνια!», δηλώνει η προπονητική ομάδα του συλλόγου.
Μεγάλη εμφάνιση έκανε στους ίδιους αγώνες και ο 16χρονος Φίλιππος Παρλίδης, που προπονείται με την αγωνιστική ομάδα του ΟΦΘΑ και φέτος είναι κολυμβητής του Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης. Στα τρία αγωνίσματα που κολύμπησε, 50πρόσθιο, 100πρόσθιο και 200Μικτή Ατομική Ανδρών, έκανε ισάριθμα νέα ατομικά ρεκόρ και προκρίθηκε και κολύμπησε και στους 3 τελικούς!!!

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΦΘΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ !!!
Στην Αλεξανδρούπολη έγινε η Τακτική Ημερίδα Ορίων, μία διοργάνωση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της  ΚΟΕ.
Ο ΟΦΘΑ συμμετείχε με 34 κολυμβητές-τριες και τα τελικά αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά για τον σύλλογο καθώς, κατακτήθηκαν 73 όρια για τους Χειμερινούς Αγώνες και για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα(τα 2 από αυτά είναι και όρια για την κατηγορία Ανδρών-Γυναικών).
Έτσι μέχρι τώρα οι κολυμβητές του ΟΦΘΑ που έχουν στην κατοχή τους επιδόσεις που τους δίνουν το δικαίωμα συμμετοχής στις μεγαλύτερες εγχώριες κολυμβητικές διοργανώσεις ανέρχονται στον αριθμό 30, ρεκόρ για την Αλεξανδρούπολη   και είναι οι εξής:Αγοράκη Κ., Αλαμάνος Σ., Αλεξάκη Κ., Αλεξάκης Γ., Αναστασιάδου Ασ., Αργυριάδης Ν., Βάβουρα Δ., Βασιλακάκης Π., Γκουτζιβελάκη Γ., Δημητριάδου Σ., Ελευθεριάδης Π., Ζαφειροπούλου Κ., Κεϊμάς Β., Κετίκογλου Αν., Ματουσίδη Π., Μαυρόπουλος Αρ., Μεταλλίδου Αθ., Ξενιτοπούλου Δ., Ξενιτοπούλου Κ., Παντελίδης Δ., Παντελίδης Κ., Παπαδημητρίου Γ., Παρλίδης Φ., Πεχλιβανίδου Αν., Πεχλιβανίδης Γ., Σαΐρης Ρ., Σέλλος Αρ., Σιουρδάκη κ., Στούρα Όλ., Τυλιγαδάς Αρ..
ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΘΑ   ΤΟ Δ.Σ.   -  ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: