Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Μία Πόλη Μία Ομάδα - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ


Αλεξανδρούπολη 10.08.2019
Φίλες και φίλοι της ομάδας της «Αλεξανδρούπολης», σας ενημερώνουμε πως η ομάδα έχει καταθέσει και τυπικά την αίτηση στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να συμμετάσχουμε και να εκπροσωπήσουμε την Πόλη και τον Νομό μας στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.
Για να μην γίνει καμία παρερμηνεία θέλουμε να γίνει σαφές



από όλους ότι το όνομα του συγχωνευμένου Αθλητικού Σωματείου είναι «Ένωση Αλεξανδρούπολης» με το διακριτό τίτλο «Αλεξανδρούπολη» και σε αυτό δεν επιδέχεται καμία παρερμηνεία ή παραλληλισμό. Είναι απλά η ομάδα της πόλης μας με το όνομα της πόλης μας και μας αφορά όλους.
Η «Ένωση Αλεξανδρούπολης» με το διακριτό τίτλο «Αλεξανδρούπολη» δημιουργήθηκε βάσει του στρατηγικού σχεδιασμού «συνένωση, συστράτευση και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην περιφέρεια» .
Υλοποιώντας το πρώτο μέρος   του σχεδιασμού καταφέραμε να έχουμε : Α) Ισχυρή, έμπειρη και με κύρος διοίκηση η οποία σύντομα θα ανακοινωθεί Β) Προπονητικό επιτελείο με γνώση, αναγνώριση και τυπικά προσόντα που θα αναλάβουν και θα φέρουν σε πέρας την στελέχωση της Ανδρικής και Γυναικείας ομάδας που θα αγωνίζονται στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Γ) Αγωνιστικό αναπτυξιακό τμήμα που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Έβρου και τα τμήματα υποδομής και Δ) Αθλητικές Εγκαταστάσεις – Υλικοτεχνική Υποδομή.
Στον σχεδιασμό αυτό σημαντικό ρόλο για μας ήταν αρχικά η θετική ανταπόκριση της διοίκησης του Α.Σ. Νίκης Απαλού - Ακαδημίας Απαλού και συγκεκριμένα του κ. Παναγιώτη Λογαρά ο οποίος   με την γνώση, το κύρος και τον επαγγελματισμό που διαθέτει θα φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο των αναπτυξιακών τμημάτων, ανδρικών και γυναικείων και κυρίως έχει αποδεχθεί να μην συμμετέχει στην διοικητική δομή.
Στην υλοποίησης του πρώτου οργανωτικού μέρους του σχεδιασμού μας ήρθαμε σε επαφή και ανοίξαμε διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας με Αθλητικά Σωματεία τα οποία αν και κρατούν την διοικητική και αγωνιστική τους αυτοτέλεια, αποδέχονται τον στρατηγικό μας σχεδιασμό και αναμένουν την εφαρμογή του σε αγαθό πνεύμα συνεργασίας. Είναι δε γνωστό ότι τα πρώτα βήματα αυτής της συνεργασίας έχουν ήδη αρχίσει.
Στις άμεσες προτεραιότητες μας είναι αυτή η ομάδα να αγαπηθεί από όλους και ο φίλαθλος   κόσμος να γεμίζει κάθε Κυριακή το «Φώτης Κοσμάς» βλέποντας την Αντρική ή την Γυναικεία ομάδα. Προς επίτευξη αυτού σας ενημερώνουμε ότι οι κάρτες φιλάθλου θα έχουν διπλή όψη. Από την μία όψη θα είναι η κάρτα φιλάθλου για το αντρικό πρωτάθλημα και από την άλλη όψη θα είναι η κάρτα φιλάθλου για το γυναικείο πρωτάθλημα. Ουσιαστικά πρόκειται για μία κάρτα φιλάθλου και για τα δύο πρωταθλήματα με κόστος που δεν υπερβαίνει τα 30,00 ευρώ.
Η προσπάθεια αυτή πρέπει να αγκαλιαστεί από όλους γιατί είναι προς όφελος του αθλήματος, των αθλητών μας, της προβολής της περιοχής μας και κυρίως της οικονομίας μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια: