Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

8ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ από τον Α.Ο.Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το 8ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ από τον Α.Ο.Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης.
Το Σάββατο 15-12-18 το Κλειστό Γυμναστήριο Μαΐστρου κατακλύστηκε από 140 μικρές αθλήτριες από 5 συλλόγους του Έβρου και της Ροδόπης (Άθλος Ορεστιάδας, Έβρος Σουφλίου, Ακαδημία Κομοτηνής, Νίκη Αλεξ/πολης και Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης) που καλλιεργούν το γυναικείο Βόλεϊ, καθώς και από πλήθος θεατών που γέμισαν



ασφυκτικά τις νέες κερκίδες του γηπέδου παρακολουθώντας από κοντά τις ενθουσιώδεις προσπάθειες των νέων αστεριών του Βόλεϊ.
Οι μικρές αθλήτριες έπαιξαν με τη ψυχή τους και χάρηκαν με το αγαπημένο τους άθλημα και έδειξαν ότι το μέλλον για το γυναικείο Βόλεϊ στην περιοχή μας θα είναι λαμπρό.
Τις απονομές στις νικήτριες ομάδες έκαναν ο Πρόεδρος του Α.Ο.Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης κ.Μιχελής Γεώργιος και ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Θράκης-Ανατ.Μακεδονίας κ.Κεμανετζής Ειρήναρχος.
Οι Αμαζόνες θέλουν να ευχαριστήσουν τα σωματεία που τίμησαν με τη συμμετοχή τους τη διοργάνωση και να ευχηθούν σε όλο τον αθλητικό κόσμο Καλές Γιορτές και ένα Δημιουργικό Νέο Έτος!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: