Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Θεατρικό διήμερο από τα Παιδικά Θεατρικά Εργαστήρια του ΔΙΟΝΥΣΟΥ


Για μία ακόμη χρονιά, με τη λήξη της θεατρικής σεζόν, τα παιδιά από τα παιδικά θεατρικά εργαστήρια και τις εφηβικές ομάδες του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ θα παρουσιάσουν στο θεατρόφιλο κοινό της περιοχής τις παραστάσεις τους.
Το αποτέλεσμα της δουλειάς των - περισσότερων από εκατό - παιδιών, έτσι όπως προέκυψε μετά από την πολύμηνη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα των θεατρικών εργαστηρίων (τμήματα θεατρικής παιδείας) θα παρουσιαστεί σε ένα πλούσιο πρόγραμμα παραστάσεων την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, στις 7:30 το απόγευμα κάθε ημέρας.



Συγκεκριμένα, την Τρίτη θα παρουσιαστούν επί σκηνής τα έργα των μικρών «ηθοποιών» του Εργαστηρίου, ηλικίας από 3,5 έως 12 ετών με την ακόλουθη σειρά: «Μια θαλασσινή ιστορία» (αυτοσχεδιαστική παράσταση των προνηπίων & νηπίων), «Πλούτος» & «Ειρήνη» του Αριστοφάνη σε διασκευή για μικρά παιδιά, «Μια τρελή περιπέτεια στο παραμυθένιο δάσος» και «Το Ασχημόπαπο» του Χ.Κ. Άντερσεν.
Την επομένη, Τετάρτη 20/6, την ίδια ώρα θα παρουσιάσουν τις δουλειές τους τα παιδιά των Εφηβικών Θεατρικών Ομάδων, καταρχήν της ομάδας παιδιών γυμνασίου με το έργο «Περπατώ εις το δάσος» της Στέλλας Μιχαηλίδου και στη συνέχεια τα παιδιά λυκείου με μονόπρακτες κωμωδίες του Τσέχοφ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους γονείς, τους συγγενείς, τους φίλους των παιδιών αλλά και στο θεατρόφιλο κοινό να παραστεί στα δύο θεατρικά απογεύματα για να ενισχύσει με την παρουσία του τον κόπο των παιδιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια: