Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Νίκη ανάσα παραμονής για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης εναντίον της Παναχαϊκής


Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Χριστόφα σε επίθεση και μπλοκ ο Εθνικός Αλεξαδρούπολης νίκησε, χθες, με 3-0 σετ την Παναχαϊκή σε αγώνα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League Πάμε Στοίχημα και έπιασε τους 20 βαθμούς στη βαθμολογία. Η Παναχαϊκή συνεχίζει χωρίς νίκη.
O Εθνικός μετά τις πρώτες αναγνωριστικές φάσεις κατάφερε να κάνει το πρώτο του σερί με 4-0 και να ξεφύγει με 10-6 στο



1ο σετ ύστερα από δύο επιθέσεις του Παγιάν, μία του Βελίτσκοβτς και ένα λάθος των φιλοξενουμένων. Η διαφορά του +4 συντηρήθηκε μέχρι το 16-12 κι εκεί ο Χριστόφας με δύο μπλοκ έκανε το 18-12. Στο 24-19 ο Οράμας με δύο μπλοκ μείωσε για την Παναχαϊκή και το σετ τελείωσε με επίθεση του Χριστόφα 25-21 και 1-0 σετ.
Με το σερβίς του Παγιάν να σπάει την υποδοχή των πατρινών ο Εθνικών ξέφυγε 6-1 ενώ με Ριζόπουλο και Χριστόφα να παίζουν χωρίς αντίπαλο ανέβασαν τη διαφορά σε νταμπλ σκορ στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ. Η διαφορά έφτασε και στο +10 (20-10) καθώς οι παίκτες της Παναχαϊκής ήταν φανερό πως αγωνιζόντουσαν χωρίς κίνητρο. Και αυτό το σετ τελείωσε με επίθεση του Χριστόφα 25-16.
Η Παναχαϊκή έδωσε τα ρέστα της μέχρι το 7-7 του 3ου σετ. Ο Παγιάν έκανε το 8-7 και με τον Χαριτωνίδη στη θέση του σερβίς οι ακρίτες συνέχισαν το σερί τους. Ο Χαριτωνίδης πήρε δύο άσοους, ο Μέχια έκανε δύο μπλοκ και ο Παγιάν τελείωσε μία κόντρα εκτινάσσοντας το σερί σε 7-0 και για το 14-7. Εκεί κρίθηκε και ο αγώνας καθώς μέχρι το τέλος συντηρήθηκε η διαφορά και ο Βελίτσκοβιτς έκανε το 25-20.



Δεν υπάρχουν σχόλια: