Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παναχαϊκή Πετ. (17η αγωνιστική, 17/2, 16.30)


Στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός θα φιλοξενήσει την Παναχαϊκή σε ένα πολύ ιδιαίτερο ματς με πολύ συναισθηματική φόρτιση ειδικά για τους πατρινούς που μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και την απογοήτευση της βαθμολογικής απομόνωσης στην τελευταία θέση θέλουν να αποδείξουν πως άξιζαν κάτι καλύτερο. (17η αγωνιστική, 17/2, 16.30, Διαιτητές: Ιωαννίδης, Στεργιόπουλος Δ.).



Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στον Β΄γύρο έχει μαζέψει μόλις 5 βαθμούς και χρειάζεται άμεσες... ενέσεις με τρίποντα για να τονωθεί ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά. Στον Α΄γύρο η ομάδα του Εβρου είχε νικήσει 3-0 στην Πάτρα και ανάλλογο αποτέλεσμα θέλει και στην έδρα της για να πλησιάσει τις ομάδες της 8αδας και κυρίως να διατηρήσει σε απόσταση τον Παναθηναϊκό. 
Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης είπε: «Είναι λάθος να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο μας. Εχουν δει πολλά τα μάτια μας. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να σεβόμαστε τους αντιπάλους μας. Η Παναχαϊκή έχει έμπειρους αθλητές και πλέον δεν έχει πίεση. Θα παίξει ελεύθερα. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την δουλειά μας και την ομάδα μας και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Η Παναχαϊκή μπορεί να προέρχεται μέσα από μία μεγάλη απογοήτευση και εν μέσω φημών πως δεν θα αγωνίζονταν στο ματς αλλά η ομάδα θα κατέβει κανονικά και με όλους τους διαθέσιμους αθλητές της. Οι πατρινοί έχουν 2 βαθμούς και έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες για παραμονή και μόνο στην υποθετική περίπτωση που θα έκαναν πέντε ή έξι νίκες στα ματς που απομένουν. Η μεταγραφή του κεντρικού Φερέλ δεν ολοκληρώθηκε και μετά τις εξελίξεις για θα γίνει.
Ο προπονητής της ομάδας Σταύρος Σταματόπουλος έδωσε το στίγμα της ομάδας του: «Υπάρχει απογοήτευσή, πέρασαν πολλά από το μυαλό μας αλλά η ιστορία της ομάδας, το γόητρο της φανέλας και ο εγωισμός όλων των παικτών δεν επιτρέπουν να κυριαρχήσουν οι αρνητικές σκέψεις. Θα ταξιδέψουμε και θα αγωνιστούμε κανονικά σα  να θέλαμε έναν τίτλο. Πιθανότατα κάποιους να ταλαιπωρήσουμε γιατί θα παίξουμε πλέον ελεύθερα και χωρίς πίεση για ένα θετικό αποτέλεσμα».




Δεν υπάρχουν σχόλια: