Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Έβρο και Ροδόπη για την επίσκεψη Erdoğan, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

Την Παρασκευή (8-12-2017), κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας κ. RECEP TAYYIP ERDOGAN, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου των νομών Έβρου και Ροδόπης, καθώς και στην πόλη της Κομοτηνής.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές



συνθήκες.
Από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Για την πόλη της Κομοτηνής, πέραν τον εκτάκτων κυκλοφορικών ρυθμίσεων, θα ισχύσει απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, κατά τις ώρες 07.00 έως 22.00, στις οδούς Ιώνων, Μαρινάκη, Α. Παπανδρέου (έως τη διασταύρωση με την οδό Μαυρικίου), Κολοκοτρώνη (έως τη διασταύρωση με την οδό Λυκούργου), Λυκούργου (έως τη διασταύρωση με την οδό Κολοκοτρώνη), Μαυρικίου (έως τη διασταύρωση με την οδό Ιώνων), Φιλιππουπόλεως, Μεσημβρίας και Αίμου.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: