Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Συμμετοχή με το Επιμελητήριο Έβρου στις SerExpo & Kavalexpo

Πρόσκληση προς τα μέλη του Επιμελητηρίου Έβρου
Aγαπητό μέλος,
στο πλαίσιο ενίσχυσης των ανταποδοτικών υπηρεσιών και προς ενίσχυση της εξωστρέφειας, το Επιμελητήριο Έβρου σου δίνει την δυνατότητα να συμμετέχεις στις Διεθνείς εμπορικές εκθέσεις της Καβάλας (KAVALAEXPO) και των Σερρών (Serexpo).
Αν σε ενδιαφέρει το ευρύτερο καταναλωτικό και μή κοινό της περιφέρειας Α.Μ.Θ. & Κεντρικής Μακεδονίας τότε έχεις την ευκαιρία να  παρουσιάσεις τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σου μέσα απο τις δύο εκθέσεις.


Συμπλήρωσε την αντίστοιχη αίτηση και θα επικοινωνήσουμε για την επιβεβαίωση της συμμετοχής. 
KAVALAEXPO 6/10-11/10


Αν ενδιαφέρεσαι να προβάλεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου, στην "Διεθνή Έκθεση Καβάλας-KAVALA EXPO", συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρεις στον παρακάτω σύνδεσμο (link):

SER-EXPO 29/9-1/10


Αν ενδιαφέρεσαι να προβάλεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου, στην "3η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Επιμελητηρίου Σερρών", συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρεις στον παρακάτω σύνδεσμο (link):

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την  Παρασκευή 4 Αυγούστου,  ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε περίπτωση που ξεπεραστεί ο αριθμός συμμετοχής. 
Μόλις παραληφθεί η φόρμα συμμετοχής, το αρμόδιο τμήμα θα επικοινωνήσει μαζί σου για τις λεπτομέρειες συμμετοχής (χωροθέτηση κ.ο.κ.). Συμπληρωματικά θα παραλάβεις τον πρότυπο οδηγό συμμετοχής σε Έκθεση με το Επιμελητήριο Έβρου, με στόχο να ενισχυθεί  η αποτελεσματικότητα της εταιρικής σου παρουσίας τόσο σε επίπεδο προετοιμασίας όσο και ενεργειών κατα την διάρκεια της έκθεσης.
Τον συντονισμό έχει αναλάβει το τμήμα Μάρκετινγκ του Επιμελητηρίου Έβρου, το οποίο θα βρίσκεται στην διάθεση σου για διευκρινήσεις και υποστήριξη (Τηλ. 2551035848 [εσωτ. 21], email: marketing@evroschamber.gr).
*Το Επιμελητήριο Έβρου καλύπτει τα όλα τα κόστη συμμετοχής στην έκθεση σε περίπτερο του Επιμελητηρίου. Τα κόστη μεταφοράς διαμονής και διατροφής βαραίνουν τους συμμετέχοντες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: