Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Στην Κατερίνη βρέθηκε η γυναίκα που εξαφανίστηκε στο Νεοχώρι Ορεστιάδας

Η γυναίκα εξαφανίστηκε στο Νεοχώρι Ορεστιάδας και βρέθηκε ζωντανή πέντε μέρες μετά. Η τραγωδία πίσω από το θρίλερ της υπόθεσης...
Στην Κατερίνη, εντοπίστηκε σύμφωνα, με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 52χρονη από το Νεοχώρι Ορεστιάδας, την οποία δήλωσε ως εξαφανισθείσα, συγγενικό της πρόσωπο στις 20 Ιουλίου. Σημειώνεται ότι το εν λόγω συγγενικό πρόσωπο είχε επισκεφθεί, προ πέντε ημερών, το



σπίτι στο οποίο διέμενε η 52χρονη μαζί με τους υπερήλικες γονείς της, τους οποίους φρόντιζε καθώς ήταν κλινήρεις λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζαν.
Διαπιστώνοντας πως ο πατέρας ήταν νεκρός -όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση, που ακολούθησε, από παθολογικά αίτια- και αδυνατώντας να εντοπίσει την κόρη, η οποία είχε αφήσει σημείωμα το περιεχόμενο του οποίου δεν έγινε γνωστό, η συγγενής προέβη σε δήλωση εξαφάνισής της στις αστυνομικές αρχές της Ορεστιάδας.
Η αστυνομική έρευνα που ξεκίνησε οδήγησε στον σημερινό εντοπισμό της στην Κατερίνη, όπου είχε μεταβεί με το αυτοκίνητό της. Αδιευκρίνιστο ωστόσο παραμένει το εάν κατά το χρόνο της «εξαφάνισής» της η 52χρονη γνώριζε για τον θάνατο του 84χρονου πατέρα της καθώς και το αν μετά τον εντοπισμό της επέστρεψε στο Νεοχώρι.





Δεν υπάρχουν σχόλια: