Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Αναστέλλει τη συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα ο ιστορικός ΑΛΕΞ, μετά από 42 χρόνια συνεχούς παρουσίας…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ [ ΑΛΕΞ ]
Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 14ης Ιουλίου 2017.
Μετά από 42 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα το Σωματείο αναστέλλει την συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα της Α κατηγορίας ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ.
Μετά από αυτή την απόφαση ο Α.Ο ΑΛΕΞΑΜΔΡΟΥΠΟΛΗΣ [ ΑΛΕΞ ] ως ιστορικό Σωματείο της πόλης μας ,έχοντας στην διάθεσή του ιστορικό, αρχειακό και αναλώσιμο υλικό το οποίο θα πρέπει να φυλαχθεί και στο μέλλον να αξιοποιηθεί ώστε να παραμείνει ζωντανή στη μνήμη των πολιτών, παραχωρεί το σύνολο του αρχειακού και αναλώσιμου υλικού στονΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΘΡΑΚΗΣ..
Επίσης παραχωρεί τις παραχωρημένες από το Δήμο αθλητικές εγκαταστάσεις και το γραφείο επί της οδού Μπουμπουλίνας αρ,8.
Ο Α.Ο.ΘΡΑΚΗΣ αναλαμβάνει να αξιοποιήσει την ιστορική αυτή κληρονομιά του Α.Ο.Αλεξενδρούπολης [ΑΛΕΞ] ,να επιδιώξει από το Δήμο να διατηρήσει τις αθλητικές και κτηριακές εγκαταστάσεις που είχαν παραχωρηθεί στον Α.Ο.Αλεξανδρούπολης [ΑΛΕΞ].
Να ενσωματώσει στην ομάδα του Α.Ο.Θράκης τους παίκτες που επιθυμούν να μεταγραφούν από τον Α.Ο.Αλεξανδρούπολης[ΑΛΕΞ] στον Α.Ο.Θράκης.
Να αξιοποιήσει τα στελέχη τα οποία επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στη νέα ομάδα του Α.Ο.Θράκης και να αναφέρει δημόσια ότι η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Α.Ο.ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞ.
Υ.Γ Αυτά τα 42 χρόνια λειτουργίας του Σωματείου μας με χαρές και απογοητεύσεις με νίκες και με ήττες, προσφέραμε στους φιλάθλους της πόλης μας τη χαρά της Β Εθνικής .
Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και τους υποσχόμαστε νέες μεγαλύτερες επιτυχίες μέσα από τον Α.Ο.Θράκης που όλοι οι Αλεξακιδες πρέπει να στηρίξουν με το ίδιο πάθος ηθικά και υλικά.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΛΕΞ.Δεν υπάρχουν σχόλια: