Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Σεμινάριο στην Αλεξανδρούπολη για τους υποψήφιους για εισαγωγή στα Μουσικά Τμήματα Πανεπιστημίων

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Δρ. Αθανασίου Τρικούπη με θέμα:
Μεθοδολογία επίλυσης των ειδικών μαθημάτων
για τα Μουσικά Τμήματα των Πανεπιστημίων
«Αρμονία – Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων»
Εν όψει της εξέτασης των Ειδικών Μαθημάτων των υποψηφίων για εισαγωγή στα Μουσικά Τμήματα Πανεπιστημίων που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 και Σάββατο 24 Ιουνίου, ο Σύλλογος Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας - Θράκης διοργανώνει εξειδικευμένο σεμινάριο του Δρ. Αθανασίου Τρικούπη με θέμα: Μεθοδολογία επίλυσης των ειδικών μαθημάτων για τα Μουσικά Τμήματα των



Πανεπιστημίων «Αρμονία – Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 και ώρες 10 π.μ. - 2 μ.μ. & 3 μ.μ. - 7 μ.μ. στην Αίθουσα Διαλέξεων της Μουσικής Εταιρείας Αλεξανδρούπολης (14ης Μαΐου 121, Αλεξανδρούπολη). Θα εξετασθούν και θα επιλυθούν τα θέματα των τριών τελευταίων ετών και για τα δύο ειδικά μαθήματα και θα δοθεί μεθοδολογία επίλυσης σύμφωνα με τα θεσμοθετημένα κριτήρια αξιολόγησης.
Ο Δρ. Αθανάσιος Τρικούπης έχει διδάξει Αρμονία, Αντίστιξη και Φούγκα στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Σύγχρονη Μουσική στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.  
Πληροφορίες συμμετοχής στο τηλ. 2551028757


Δεν υπάρχουν σχόλια: