Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του σωματείου "Η ΕΝΟΤΗΤΑ"

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν  οι εκλογές του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ –ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ –ΦΕΡΩΝ – ΣΟΥΦΛΙΟΥ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ».
Το διήμερο Τρίτη και Τετάρτη 20-21 Ιουνίου με μεγάλη συμμετοχή, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και άγγιξε το 25% , κυρίως νέων εργαζομένων, το σωματείο  πραγματοποίησε της εκλογές για ανάδειξή νέου ΔΣ και αντιπροσώπων για το Εργατικό Κέντρο, με αποτέλεσμα να εκλέξει 5  αντιπρόσωπους  για το ΕΚΒ.
Οι εργαζόμενοι έδειξαν εμπιστοσύνη στο σωματείο που σταθερά και με συνέπεια παλεύει για την οργάνωση των εργαζομένων ενάντια στην εκμεταλλευτική μανία των εργοδοτών.Που έχει δώσει μεγάλες και μικρές μάχες για την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων του κλάδου. Που παρεμβαίνει σε όλες τις εξελίξεις ενάντια στα σχέδια κυβερνήσεων και εργοδοσίας που τσαλαπατάνε τα δικαιώματά μας. Που  σταθερά εκφράζει τη φωνή και τα δικαιώματα των εργαζομένων στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Έβρου, αν και οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί του παρεμβαίνουν από θέσεις μειοψηφίας.
Δυνατότητες υπάρχουν για παραπέρα ισχυροποίηση του  σωματείου  που παλεύει μέσα από τις γραμμές του ΠΑΜΕ για την ανασύνταξη και το δυνάμωμα του εργατικού κινήματος.
Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά!
Το Σωματείο καλεί τους εργαζόμενους  να πάρουν μέρος στην ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ στο Νατοϊκό στρατηγείο της Θεσσαλονίκης 24 ΙΟΥΝΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 1 μ.μ στην πλατεία Αριστοτέλους .
Αναχώρηση λεωφορείο 7:30 π.μ. μπροστά από το Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης .

Τηλέφωνο επικοινωνίας  6973777647


Δεν υπάρχουν σχόλια: