Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Συγχαρητήρια για το σύστημα χρονομέτρησης του κολυμβητήριου Αλεξανδρούπολης

Το Δ.Σ. του Ο.Φ.Θ.Α. και όλη η κολυμβητική οικογένεια του Ομίλου θα ήθελε να συγχαρεί τον Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης, το δημοτικό συμβούλιο και όλους τους υπαλλήλους και συνεργάτες του δήμου που με τις προσπάθειές τους κατέστησαν δυνατό να ολοκληρωθεί η λειτουργική χρήση του κολυμβητηρίου με τη  δικαστική δικαίωση για την εγκατάσταση του πιο σύγχρονου συστήματος χρονομέτρησης και ανακοίνωσης αποτελεσμάτων.
Η δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή, κλείνοντας τα αυτιά σε μίζερες φωνές, που στις μέρες μας έχουν πληθύνει, κοίταξε το



μέλλον και όχι το παρόν της πόλης και επέμεινε στην εγκατάσταση του συγκεκριμένου τύπου ηλεκτρονικών χρονομέτρων και πίνακα. Τέτοιο ηλεκτρονικό σύστημα υπάρχει μόνο στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και στην Αλεξανδρούπολη. Ο δρόμος πια είναι ανοιχτός για τη διενέργεια αγώνων παγκόσμιας κλάσης αλλά μπορεί πια η πόλη μας να καταστεί τουριστικός προορισμός για την υψηλού επιπέδου προετοιμασία ομάδων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Ευχόμαστε αυτή η προσπάθεια να έχει συνέχεια και οι υπεύθυνοι της ανάπτυξης του τουρισμού της πόλης, σε συνεργασία με τους ανθρώπους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, να καταστρώσουν ένα υπεύθυνο και μακρόπνοο σχέδιο προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης δηλώνει παρών στην προσπάθεια αυτή και είναι έτοιμος να συμβάλει με οποιοδήποτε τρόπο του ζητηθεί.
Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους όσοι συνέβαλαν στην ευτυχή αυτή κατάληξη!

Για το Δ.Σ. του Ομίλου
Ο πρόεδρος
Βαγενάς Στέλιος


Δεν υπάρχουν σχόλια: