Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Συναυλία με την Πέγκυ Ζήνα στην Ορεστιάδα για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μ.Δοξιπάρας «Ο ΑΗΤΟΣ» διοργανώνει μία συναυλία φιλανθρωπικού σκοπού με την Πέγκυ Ζήνα. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 13/03/2017 στο κλειστό στάδιο της πόλης της Ν.Ορεστιάδας «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ».
Η καλλιτέχνης παραθέτει την συναυλία αφιλοκερδώς και τα έσοδα αυτής θα παραχωρηθούν στη Δομή του ΚΔΑΠΜΕΑ (Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αναπηρία Ν.Ορεστιάδας) για την αγορά ειδικού μεταφορικού μέσου για τα άτομα με αναπηρία.
Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείτε στα βιβλιοπωλεία Χαραλαμπίδης και Εμμανουηλίδου στην πόλη της Ορεστιάδας.
 Για την Αλεξανδρούπολη υπεύθυνος προπώλησης εισιτιρίων είναι ο Κελεμίδης Δημήτριος Πρόεδρος της ΕΠΟΦΕ.Τηλ.επικοιν.6945849355
Τιμή εισιτηρίου 12,ευρώ
Από 8-12 ετών η τιμή εισιτηρίου ανέρχεται στα 8,-ευρώ.

Το Ιστορικό της συναυλίας_
Το κύριο πρόβλημα από την αρχή της λειτουργίας του Κ.Δ.Α.Π.μεΑ. εντοπίζεται στη μετακίνηση των ωφελούμενων, αφού δεν υπάρχει μεταφορικό μέσο. Μέχρι αυτή τη στιγμή η μεταφορά των εγγεγραμμένων παιδιών πραγματοποιείται από λεωφορεία ειδικά μισθωμένα για τους μαθητές των ειδικών σχολείων-εκπαιδευτηρίων που ανήκουν στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση από το ΚΤΕΛ Ν. Έβρου και εξυπηρετούν χαριστικά τα παιδιά της δομής.
Έτσι, λοιπόν, κάθε χρόνο δημιουργείται πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του κέντρου, αφού το προσωπικό αναγκάζεται να προσαρμόσει το πρόγραμμά του, σύμφωνα με το εκάστοτε πρόγραμμα των δρομολογίων του ΚΤΕΛ. Απώτερο αποτέλεσμα αυτού είναι να δυσχεραίνεται η μεταφορά των ωφελούμενων του Κ.Δ.Α.Π.μεΑ., κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες που τα ειδικά σχολεία- εκπαιδευτήρια παραμένουν κλειστά. Επίσης, τα παιδιά του Κέντρου αποκλείονται ακόμη και από επισκέψεις, εκδρομές, περιπάτους εντός πόλεως καθώς η μετακίνηση τους με τα πόδια είναι δύσκολη, αφού τα περισσότερα από αυτά αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα ή βρίσκονται σε αναπηρικά αμαξίδια.
Το Κέντρο με σκοπό την απόκτηση δικού του μεταφορικού μέσου πολλών θέσεων, με ειδικές προδιαγραφές και για αναπηρικά αμαξίδια, αποφασίσαμε να προβούμε σε εθελοντικές δράσεις. Έτσι με την αμέριστη βοήθεια της κας Γκαΐδατζή Aναστασίας Δημοτικής Συμβούλου Ορεστιάδας και πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μ.Δοξιπάρας "Ο ΑΗΤΟΣ" για τη διεξαγωγή συναυλίας με σκοπό την επίτευξη του ιερού σκοπού μας, η πρόταση μας έγινε αποδεκτή από την κα ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ.Δεν υπάρχουν σχόλια: