Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Καταγγελία για απαράδεκτη δίωξη και παραπομπή στο Πειθαρχικό δημοτικού συμβούλου.

Καταγγέλλουμε την αυταρχική και παράλογη πειθαρχική δίωξη του υπουργείου Υγείας με το ερώτημα της δυνητικής αργίας σε βάρος του Πασχάλη Πεϊχαμπέρη, δημοτικού συμβούλου του Δήμου Αλεξανδρούπολης (με τη Λαϊκή Συσπείρωση), Δ/ντη της Κρατικής Παθολογικής Κλινικής και συνδικαλιστή της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θράκης, για υπόθεση παντελώς άσχετη με το νοσοκομείο (για απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα το 2012 από το Δημ. Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, του οποίου είναι μέλος, κι ενώ ακόμη,η υπόθεση δεν έχει διερευνηθεί δικαστικά και δεν έχει απαγγελθεί εισαγγελική κατηγορία για κανέναν Δημοτικό Σύμβουλο).
Θεωρούμε συνδικαλιστική-πολιτική τη δίωξη, από τις προϊστάμενες αρχές του, του συναδέλφου μας Δημόσιου Υπάλληλου που δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά στον ευαίσθητο χώρο της υγείας σε μια προσπάθεια που ξεκίνησε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και συνεχίζεται και από τη σημερινή για τρομοκράτηση κάθε φωνής που αντιτάσσεται στην καθημερινή υποβάθμιση των παρεχόμενων δημόσιων-κοινωνικών αγαθών της υγείας, της παιδείας κα.
Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους (Διοικητή του Νοσοκομείου Έβρου, Διοικητή 4ης ΥΠΕ, Αναπληρωτή Υπουργό) άμεσα να ανακαλέσουν αυτήν την παράνομη και παράλογη πειθαρχική δίωξη. ΓΙΑΔεν υπάρχουν σχόλια: