Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΘΝΙΚΟΣ: 3η εβδομάδα προπονήσεων με Juarez Gomes Leal Junior

Χωρίς προβλήματα διεξήχθησαν οι δύο πρώτες εβδομάδες προετοιμασίας του Εθνικού. Με το μυαλό πάντα, στην άριστη φυσική κατάσταση και το «δέσιμο» των νέων παιχτών και «σχημάτων» ο Σάκης Μουστακίδης με τον Γιώργο Παπάζογλου δίνουν και φέτος τον καλύτερο εαυτό τους μαζί με τους νεαρούς και νέους παίχτες, ώστε να παρουσιάσουν φέτος ένα νεανικό σύνολο που θα παίζει ωραίο και ελκυστικό βόλλευ. Τρίτη βδομάδα από σήμερα και το ρόστερ σιγά-σιγάολοκληρώνεται , αφού από σήμερα μπήκε κανονικά σε ρυθμούς προπόνησης και ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος ακραίος Juarez Gomes Leal Junior, ο οποίος σημειωτέον άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την αγωνιστική και την εν γένει «άριστη» συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδου.
Στο πρόγραμμα υπάρχουν και αυτήν την εβδομάδα οι διπλές προπονήσεις των παιχτών, αφού το πρωί γίνεται προπόνηση που αφορά τον τομέα της φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης με βάρη, ενώ η βραδυνή προπόνηση περιλαμβάνει ως συνήθως ασκήσεις τακτικής με ιδιαίτερη βαρύτητα στην «υποδοχή» , το μπλοκ και στις «κόντρα» επιθέσεις.
Το τεχνικό δίδυμο Μουστακίδη – Παπάζογλου είδε με ικανοποίηση όλους τους παίχτες του και ιδιαίτερα τους νέους από τις ακαδημίες, να συμμετέχουν όλες τις μέρες στο πρόγραμμα χωρίς να υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών .
Στην ομάδα το κλίμα είναι άριστο και όλοι ευελπιστούν σε μιά καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Προπώληση καρτών διαρκείας
Θυμίζουμε ότι από τα γραφεία του ΜΓΣ Εθνικού (πλατεία Πολυτεχνείου συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τους φίλους του Εθνικού για τη σεζόν 2016-17. Οι  ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν, εξασφαλίζοντας μια θέση στις συγκινήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου , ενισχύοντας παράλληλα σημαντικά την προσπάθεια των ανθρώπων του.
Οι κάρτες διαρκείας θα εξασφαλίζουν ελεύθερη είσοδο για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Εθνικού στο νέο πρωτάθλημα. Οι παλιοί κάτοχοι καρτών διαρκείας έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν και να κρατήσουν την θέση που κατείχαν.
Πληροφορίες και προμήθεια καρτών διαρκείας, Από Δευτέρα έως και Παρασκευή: 10.00-13.00 στα γραφεία του ΜΓΣ Εθνικός (πλατεία Πολυτεχνείου). Τηλέφωνο: 25510-28761

 Κείμενο: http://www.ethnikos-mgs.gr

Φωτογραφίες: Παναγιώτα Τσικάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια: