Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Χαιρετισμός Αν. Δημοσχάκη στο 7ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Νέων Αγροτών στην Ορεστιάδα από τον ΟΓΑ

Στο 7ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Νέων Αγροτών στην Ορεστιάδα από τον ΟΓΑ παρέστη ο Αναστάσιος Δημοσχάκης. Ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας απηύθυνε χαιρετισμό όπου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΟΓΑ κ. Ξενοφώντα ΒΕΡΓΙΝΗ για την διοργάνωση και πραγματοποίηση του σεμιναρίου και έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους Νέους Αγρότες του Έβρου για την συνειδητή επιλογή τους να ασχοληθούν με την



αγροτοκτηνοτροφική επιχειρηματικότητα, την ατμομηχανή ανάπτυξης, όπως την ονόμασε, του Έβρου, της Θράκης και της Χώρας.
Στα πλαίσια του χαιρετισμού του ενημέρωσε για την διεξαγωγή στη Βουλή της συζήτησης της Επίκαιρης Ερώτησης την οποία κατέθεσε αναφορικά με το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο των πλημμυρών στον Έβρο, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε σε σειρά προβλημάτων που ταλανίζουν τον Νομό, όπως οι συνέπειες των πλημμυρών, η απειλή των ζωονόσων, η μη καταβολή του 12% του μισθολογικού κόστους και άλλα, και ζήτησε από την κυβέρνηση να ενσκύψει στον Έβρο και να τον υιοθετήσει, σκεπτόμενοι Εβρίτικα και Ακριτικά.
Επισήμανε στους Νέους Αγρότες πως ο συνδυασμός της επιστημονικής γνώσης με την μακρόχρονη εμπειρία της Ελληνικής υπαίθρου είναι τα καλύτερα εργαλεία για να επιτύχει ένας αγρότης στην δουλειά που έχει επιλέξει να κάνει.
Έκλεισε, τέλος, τον χαιρετισμό του δίνοντας και πάλι τα θερμά του συγχαρητήρια στους Νέους Αγρότες για την επιλογή τους και ευχόμενος καλή επιτυχία στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.



Δεν υπάρχουν σχόλια: