Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήρια επιστολή του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης παρευρέθηκαν τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, στο Εθνολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος- Παράρτημα Αλεξανδρούπολης.



Φέτος, η Ένωση Γυναικών Ελλάδος- Παράρτημα Αλεξανδρούπολης είχε τη χαρά να τιμήσει την κα. Γεωργία Νικολάου, η οποία εκτός των άλλων, διετέλεσε και αναπληρώτρια Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας ( Π.ΕΠ.ΙΣ.). Η κα. Γεωργία Νικολάου αναφέρθηκε στο έργο και στις συνεργασίες που πραγματοποίησε η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας κατά τη διάρκεια της θητείας της, με Γυναικείους και Κοινωνικούς Φορείς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.
Τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας και την  Ένωση Γυναικών Ελλάδος- Παράρτημα Αλεξανδρούπολης, για την έμπρακτη βοήθεια και στήριξη που παρέχουν τόσο στη λειτουργία της συγκεκριμένης δομής, όσο και γενικότερα στην προσπάθεια εξάλειψης του κοινωνικού φαινομένου της έμφυλης βίας.

Τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου
Χριστίνα Γκασίδου, Κοινωνική Λειτουργός
Αρχοντία Κύρογλου, Ψυχολόγος
Δημήτρης Στεφανίδης, Κοινωνιολόγος


Δεν υπάρχουν σχόλια: