Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Σήμερα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης παίζει στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον ΑΟΝΣ Μίλων


Η αναμέτρηση ΑΟΝΣ Μίλων - Εθνικός Αλεξανδρούπολης περιλαμβάνεται στο σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013.
Στο κλειστό της Νέας Σμύρνης (19.00, Παπαδογούλας - Ράπτης, Κομισάριος: Βασιλειάδης) οι γηπεδούχοι αναζητούν την πρώτη εντός έδρας νίκη και γενικά τους πρώτους τους βαθμούς στην έδρα τους, αλλά το πιο πιθανό είναι η ομάδα του Χρήστου Ντόζη να παραταχθεί χωρίς


τους δύο Κολομβιανούς Μοσκουέιρα, Ζαπάτα, οι οποίοι σήμερα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Εθνικό πρωτάθλημα περιφερειών της Κολομβίας και αργά το απόγευμα ξεκίνησαν για το ταξίδι της επιστροφής.
«Δεν ξέρω αν θα προλάβουν να έρθουν και αν τελικά τα καταφέρουν σε τι κατάσταση θα είναι. Οπότε αυτό είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα για εμάς», παραδέχθηκε ο Χρήστος Ντόζης, ο οποίος ήταν διπλά απογοητευμένος γιατί: «τη στιγμή που είχαμε αρχίσει να βρίσκουμε έναν καλό ρυθμό και να δουλεύουμε σωστά στις προπονήσεις, μας έφυγαν δύο βασικοί μας αθλητές. Από κει και πέρα όμως όπως σε κάθε παιχνίδι, πόσο μάλλον σε ένα ματς που είναι εντός έδρας εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».
Στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Θανάσης Μουστακίδης δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα, αλλά παρά τις απουσίες των γηπεδούχων τόνισε ότι: «Τα φαβορί πρέπει να παίζουν κι ως φαβορί μέσα στο γήπεδο. Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα παίξουμε καλό βόλεϊ και σ' αυτό το ματς».
Ο τεχνικός της Θρακιώτικης ομάδας σημείωσε ότι τον προβληματίζει «το ιδιαίτερο γήπεδο του Μίλωνα, ενώ ο αντίπαλος μας έχει μια πολύ μαχητική ομάδα», αλλά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους παίκτες του λέγοντας: «Πιστεύω ότι κι εμείς έχουμε δείξει ότι διαθέτουμε μια καλή ομάδα. Κάθε εβδομάδα δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, βελτιώνουμε συνέχεια πράγματα στο παιχνίδι μας και θα ήμουν αχάριστος αν έλεγα ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία μας».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ