Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Εκπληκτικές εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Α.Σ. ΦΑΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος πινγκ-πονγκ της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ο Α.Σ. Φάρος αντιμετώπισε τους Πετεινούς Κομοτηνής αρχικά και μετέπειτα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Αρχικά παίζοντας στην έδρα του με την έμπειρη ομάδα της Κομοτηνής αποδίδοντας φοβερό πινγκ-πονγκ επικράτησε με 4-0 σκορ. Μετέπειτα στο σούπερ ντέρμπι με αντίπαλο τον επί πολλών ετών πρωταθλητή Βορείου Ελλάδος Εθνικό, έδωσε έναν εκπληκτικό αγώνα ¨διαφήμιση του αθλήματος¨


χάνοντας στις λεπτομέρειες με 4-3 σκορ. Με το αποτέλεσμα αυτό απέδειξε στους πολλούς λάτρεις του πινγκ-πονγκ ότι θα γίνει ο μελλοντικός πρωταγωνιστής του αθλήματος. Τέλος, η γυναικεία ομάδα του ΦΑΡΟΥ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση αγωνιζόμενη με τις νεαρές αθλήτριες Μήλια Παρασκευή και Παπαεμμανουήλ  Ευρυδίκη.  
Οι νεαροί αθλητές του ΦΑΡΟΥ αλλά και οι πιο έμπειροι έδωσαν ραντεβού για τους επόμενους αγώνες δείχνοντας με την αγωνιστική τους δράση ότι η καλή δουλειά, που πραγματοποιείται από τους έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές στο 1ο Δημοτικό Αλεξανδρούπολης κατά τις ώρες Τρίτη 17:00-19:00, Τετάρτη 17:00-18:30, Πέμπτη 17:00-19:00, Σάββατο 12:00-14:00 & 18:00-20:00, θα λειτουργήσει ως εφαλτήριο για μια λαμπερή πορεία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του πινγκ-πονγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: