Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

«Κάλιο αργά παρά ποτέ …» για τη σύζυγο του Ευρ. Στυλιανίδη

Όμορφη κομψή και με πτυχίο… Από το  βράδυ του Σαββάτου η σύζυγος του βουλευτή Ροδόπης  έχει στα χέρια το πτυχίο της από  το Αμερικανικό Κολλέγιο.

 
Όσοι την είδαν στην απονομή των πτυχίων του κολλεγίου παραξενευτήκαν αλλά όπως έγινε γνωστό είχε αφήσει τις σπουδές της στη μέση  για να στηρίξει το σύζυγο της.(σ.σ. και στην δουλειά και στα ταξίδια με έξοδα δημοσίου επί κυβέρνησης Καραμανλή)
Τώρα όμως είπε να το πάρει το «χαρτί»


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι κυριοι που μας διοικουν τα τελευταια χρονια ειναι οι περισοτεροι ειανααι απο ιδιωτικα πανεπιστημια κια πανεπιστημια της Αμερικης. Τα χαλια που εφτασε η οικονομια τα οφειλουμε σε αυτους. Μια αλλη κυρια ενος επωνυμου που περνει ΙΧ πτυχιο οταν θελει. Πως λοιπον θα υποστηριξουν τον ρολο του Δημοσιου Πανεπηστημιου αυτοι που πηραν με ολη την ανεση χαρτι απο κολεγια χωρις εξετασεις και χωρις καρδιοχτυπι; Πως θα πουν οτι αυτοι που περασαν τις πανελληνιες με μοχθο και κοπο ειναι καλυτεροι; Εξ αλλου αυτοι ειανι επωνυμοι. Για τους αλλους θελει μεταπτυχιακα, διδακτορικα, γλωσσες και δεν φτανουν μαλιστα καποιος απο αυτους εβαλε και την .....αποβλακωση της ηλιθιοτητας το...τεστ δεξιοτητων που ειναι ισαξιο με ενα μεταπτυχιακο. ΑΝ δηλ εισαι γιατρος και εισαι απο κολεγιο και δεν ξερεις τι σου γινεται αλλα ξερεις που ειναι το ΚΑτμαντου τοτε περνας εσυ και οχι αυτος με μεταπτυχιακο. Και μετα θελουμε να παμε μπροστα; Παντως συγχαρητηρια και με ένα καλο ποστο. Ετσι και αλλιως αυτοι αρχιζουν από προεδροι στην πρωτη τους θεση, οι αλλοι αρχιζουν απο κλητηρες αλλα με μεταπτυχιακο.