Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με το ΔΣ της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξ/πολης


Την Πέμπτη 05 Δεκεμβρίου και στα πλαίσια της συνεργασίας της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξ/πολης με τους αιρετούς εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αλεξ/πολης κ. ΖΑΜΠΟΥΚΗ Ιωάννη.



Κατά την συνάντηση τα κυριότερα θέματα που κυριάρχησαν ήταν: το μεταναστευτικό όπου παρατηρήθηκε η σύμπλευση των απόψεων ς για την μη δημιουργία οποιαδήποτε δομών υποδοχής, διαχείρισης και φύλαξης τόσο στα όρια του Δήμου Αλεξ/πολης όσο και του Νομού γενικότερα.
Παράλληλα μεγάλη έμφαση δόθηκε στο φλέγον ζήτημα του κτιριακού της Δ.Α. Αλεξ/πολης, το οποίο αποτελεί τροχοπέδη  σε κάθε σχέδιο ανάπτυξης και ανάπλασης του κέντρου της πόλης, με τον κ. Δήμαρχο να δηλώνει αρωγός στην διαρκή πρωτοβουλία της Ένωσης για την κατασκευή ενός σύγχρονου κτιρίου σε οικόπεδο της Αστυνομίας.
Επίσης τονίστηκε για άλλη μια φορά η επιτακτική  ανάγκη για την ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό και τη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων στο τελωνείο των Κήπων, καθότι όπως είναι κοινή διαπίστωση αποτελεί τον οικονομικό πνεύμονα του Δήμου μας.
Έμφαση τέλος δόθηκε στην εύρυθμη λειτουργία και την καλυτέρευση των συνθηκών στην Δημοτική κατασκήνωση Μάκρης, καθότι από πέρσι φιλοξενεί μέσω  προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας και του Ιδρύματος «Εξοχών Ελληνικής Αστυνομίας» εκατό παιδιών αστυνομικών της Θράκης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο  κλίμα με την υπόσχεση για συνεχή διάλογο και συνεργασία για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα των συναδέλφων όσο και στην  βελτίωση



Δεν υπάρχουν σχόλια: