Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Η εκδρομή στο Νέστο «έκαψε» τις καρδιές των πεζοπόρων του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ


Στις 15 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η 3η πεζοπορική δράση του Δρομέα Θράκης , η οποία και σηματοδότησε με τον καλύτερο τρόπο την λήξη των πεζοποριών για το  τρέχον έτος.
Η πεζοπορία έγινε στα στενά του Νέστου  στην περιοχή Τοξότες. Πενήντα λάτρεις της φύσης περπάτησαν στο



μονοπάτι που ξεκινάει από το χωριό Γαλάνη ως στον σιδηροδρομικό σταθμό Κρωμνικού  πραγματοποιώντας μια διαδρομή δέκα χιλιομέτρων, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής.
Η απαράμιλλη ομορφιά του τοπίου, περπατώντας πότε δίπλα στο ποτάμι και πότε στα φυλλώματα του δάσους, ανεβαίνοντας και κατεβαίνοντας υψόμετρο, γέμισε την ψυχή και το μυαλό των συμμετεχόντων από εικόνες και εμπειρίες.
Η όμορφη εκδρομή ολοκληρώθηκε σε τοπική ταβέρνα, δίπλα στο τζάκι, προσπαθώντας όλοι να αναπληρώσουν τις χαμένες θερμίδες, αλλά και ανταλλάσοντας εορταστικές ευχές.
Η Κική Τσακαλδήμη,  ήταν και πάλι η αρχηγός της όμορφης αυτής πορείας, με βοηθό της τον Δημήτρη Κωστόπουλο, ενώ σημαντική  ήταν η βοήθεια στην ασφάλεια των πεζοπόρων, των διασωστών: Στάθη Γκεβρέκη, Κώστα Χαριτόπουλου και Λεμονιάς Τσιακίρη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Αστέρη Μπράτσα για το όμορφο βίντεο με την βοήθεια drone.
Στην πεζοπορία του Νέστου, συμμετείχαν και παρέες από Κομοτηνή,  Ορεστιάδα, Σουφλί και Φέρες.
Η ομάδα πεζοπορίας του Δρομέα Θράκης, ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες στις τρεις μέχρι τώρα πεζοπορίες το τελευταίο τρίμηνο και υπόσχεται όμορφες και οργανωμένες δράσεις όλη τη νέα χρονιά.
Για τους ενδιαφερόμενους των πεζοποριών, προτείνεται η συνεχής παρακολούθηση της σελίδας του συλλόγου: dromeasthrace.eu
Ευχές για Καλές Γιορτές, με υγεία, ευτυχία και πολλά πεζοπορικά χαμόγελα τη νέα χρονιά!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια: