Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης οργανώνει 3ήμερη εκδρομή στην Φιλιππούπολη


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Φιλιππούπολη – Μπόροβετς- Βέλινγκραντ
04-05-06 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020
1η μέρα: Αναχώρηση στις 07:00 το πρωί για Βουλγαρία από το Ιστορικό Μουσείο. Διέλευση από Διδ/χο, σύντομη στάση στην Ορεστιάδα. Έλεγχος διαβατηρίων στο τελωνείο του Ορμενίου. Είσοδος στη Βουλγαρία και άφιξη στην πόλη της Φιλιππούπολης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο



Grand Hotel Plovdiv 5*. Ελεύθερος χρόνος να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου (πισίνα, sauna, Jacuzzi, massage). Βόλτα στον πεζόδρομο της πόλης. Το βράδυ δείπνο. Διανυκτέρευση.
2η μέρα:  Αναχώρηση στις 9:00, μετά το πρωινό, για το χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβετς. Ελεύθεροι να χαρείτε το χιόνι στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας με τις άρτιες εγκαταστάσεις, τόσο για αρχάριους, όσο και γι’ αυτούς που ασχολούνται συστηματικά με το άθλημα του σκι. Μπορείτε να κάνετε βόλτα στο χιονισμένο δάσος με τελεφερίκ ή με τις άμαξες μέσα στο δάσος. Νωρίς το απόγευμα θα βρεθούμε στο ιαματικό  θέρετρο Βέλινγκραντ με  τον τίτλο "SPA πρωτεύουσα της Βουλγαρίας", και "SPA πρωτεύουσα των Βαλκανίων". Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Grand Hotel Velingrad 5*. Το βράδυ  ελεύθεροι για  φαγητό  σε ταβέρνα της περιοχής. Διανυκτέρευση
3η μέρα: Πρόγευμα και αναχώρηση μετά τις 11:00 για ξενάγηση στην παλιά πόλη της Φιλιππούπολης. Θα επισκεφτούμε το Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, το σπίτι του Λαμαρτίνου και το θέατρο του Μάρκου Αυρήλιου. Χρόνος ελεύθερος για ψώνια στην αγορά της Φιλιππούπολης. Αναχώρηση για Ελλάδα μέσω Ορμενίου με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ. Άφιξη στην πόλη μας αργά το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Κόστος Συμμετοχής155€/δίκλινο
Δηλώσεις συμμετοχής ως τις 28 Δεκεμβρίου 2019

Περιλαμβάνει:
*  Τη μεταφορά με τουριστικό Λεωφορείο, ΤV, VIDEO, WC
*  Δύο διανυκτερεύσεις 04/01 Grand Hotel Plovdiv 5* και 
    05/01 Grand hotel Velingrad  5* σε δίκλινα δωμάτια
* 2 Πρωινά μπουφέ  + 1 δείπνο  στη Φιλιππούπολη 
*  Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις του προγράμματος
* Αρχηγό – ξεναγό του γραφείου

Δεν περιλαμβάνει : Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα, εισόδους Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό.

Σημ. Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος προς όφελος των εκδρομέων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: