Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Οι Les Au Revoir ζωντανά για 2 μοναδικές εμφανίσεις σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη!


Οι Les Au Revoir επιστρέφουν αυτό το Σαββατοκύριακο σε δυο αγαπημένους τους προορισμούς για να συνεχίσουν τα φθινοπωρινά τους μουσικά ταξίδια με ανανεωμένη διάθεση και πολύ κέφι! Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου θα βρίσκονται στο Soul Café Bar στην Ορεστιάδα και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο Thea Thalassa The Bar στην Αλεξανδρούπολη (Κανάρι 1, Ν. Χηλή) για να ντύσουν με μοναδικές μελωδίες δυο μαγικές βραδιές!
Η μουσική παρέα που όλοι η Ελλάδα έχει αγαπήσει, μας υπόσχεται για την νέα σεζόν ένα ανανεωμένο και άκρως δημιουργικό μουσικό ταξίδι σε διασκευές αγαπημένων τραγουδιών του χθες και του σήμερα. Έχοντας ως βάση τους



αυτή την επιτυχημένη συνταγή, αλλά και με το νέο τους album που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, στο οποίο προσεγγίζουν, διασκευάζοντας, μερικές από τις μεγαλύτερες διαχρονικές επιτυχίες του Στέφανου Κορκολή, οι Les Au Revoir ευελπιστούν να μας εντυπωσιάσουν για ακόμα μια φορά!
Σάββατο 26/10 @ Soul Cafe Bar (Ορεστιάδα)
Κυριακή 27/10 @ Thea Thalassa The bar (Αλεξανδρούπολη)
οι Les Au Revoir θα επιχειρήσουν για ακόμα μια φορά ένα περίτεχνο μουσικό πέρασμα από τις ομορφότερες συνθέσεις του παρελθόντος, στις πιο ενδιαφέρουσες δημιουργίες του σήμερα, με σκοπό να μας χαρίσουν δυο ιδιαίτερες βραδιές γεμάτες χαμόγελα, χορό και όμορφες αναμνήσεις!


Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα -
Programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

Στο Thea Thalassa The Bar: Guest Κώστας Κατσαρός (τρουμπέτα & κρούστα)


Les Au Revoir Instagram: https://www.instagram.com/les_au_revoir
Les Au Revoir Facebook page: https://www.facebook.com/LesAuRevoir

Les Au Revoir - Στους Πέντε Ανέμους (New Single)
Κυκλοφορεί από την Plus Rec / Panik Records



Δεν υπάρχουν σχόλια: