Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

«Επικοινωνία με τον Πολίτη» από την ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ»


Η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ» με γνώμονα τη διαρκή προσπάθεια για την ενημέρωση της Τοπικής Κοινωνίας, αναφορικά με τις δραστηριότητες της Στρατιωτικής Υπηρεσίας, εγκαινίασε τον μήνα Ιούνιο τη δράση «Επικοινωνία με τον Πολίτη».
Στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης, θα αναρτάται κάθε μήνα στην Λέσχη Αξιωματικών της πόλης, γιγαντοαφίσα με επιλεγμένα Στρατιωτικά θέματα στα οποια εστιάζεται το ενδιαφέρον μας, με σκοπό οι πολίτες να γίνονται κοινωνοί του προϊόντος της Στρατιωτικής Ασφάλειας που παράγει το Στρατιωτικό Προσωπικό της Μεραρχίας και των οικείων Σχηματισμών της.
Για τον Μήνα Ιούλιο παρουσιάζεται το Έργο της Εθνοφυλακής, ως τμήμα υψηλής ετοιμότητας, που λειτουργεί ως



πολλαπλασιαστής ισχύος στην αποτρεπτική ικανότητα της Μεραρχίας.
Κατά την εκπαιδευτική περίοδο που ολοκληρώθηκε την 30 Ιουνίου 2019, διεξήχθησαν με μεγάλη συμμετοχή εθνοφυλάκων, σύνθετα επιχειρησιακά αντικείμενα αλλά και επιμορφωτικά θέματα γενικότερου κοινωνικού ενδιαφέροντος όπως η εκπαίδευση στη παροχή Α΄ Βοηθειών.
Η Μεραρχία αναγνωρίζοντας πλήρως τις θυσίες και την αυταπάρνηση των Εθνοφυλάκων της, τιμά τις προσπάθειες τους, υπερτονίζοντας το χαρακτηριστικό της εντοπιότητας και την επιμονή για την συμβολή τους στην Εθνική Άμυνα ως αποτελεσματική δύναμη αποτροπής.



Δεν υπάρχουν σχόλια: