Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Στις «σκούπες» και το «πράσινο» ο Σάββας Δευτεραίος


O υποψήφιος δήμαρχος Σ. Δευτεραίος με περιοδεία στις «σκούπες» και το «πράσινο» ολοκλήρωσε τις προεκλογικές του επισκέψεις στο Δήμο θυμίζοντας στους εργαζόμενους πως βρέθηκε κοντά τους παραμονή της απεργίας τους για τα Βαρέα & Ανθυγιεινά Επαγγέλματα (ΒΑΕ), επίδομα η παροχή του οποίου πήρε από την κυβέρνηση προεκλογική παράταση 6μηνου ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κατεύθυνση την κατάργησή του. Αναφέρθηκε στις σοβαρές ελλείψεις μέσων



και μόνιμου προσωπικού το οποίο με υπερπροσπάθεια κρατάει την πόλη καθαρή και φροντίζει το πράσινο. Ο Σ. Δευτεραίος κάλεσε τους εργαζόμενους να κάνουν κριτήριο ψήφου τις συνθήκες εργασίας τους, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας και την αβεβαιότητα που αποτελούν κέντρο της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, της ΝΔ και όλων των υπόλοιπων δυνάμεων που την στηρίζουν.
Τους κάλεσε να στηρίξουν τη Λαϊκή Συσπείρωση  σε Δήμο – Περιφέρεια και ΚΚΕ στην Ευρωκάλπη. Η Αλεξανδρούπολη χρειάζεται Δήμαρχο αγωνιστή που μαζί με το λαό θα μπαίνει μπροστά στον αγώνα για δουλειά με δικαιώματα, για παιδεία, υγεία, δωρεάν παιδικούς σταθμούς κλπ. Η ψήφος των εργαζόμενων να αποτελέσει απάντηση στη μετατροπή του λιμανιού σε Νατοϊκή βάση με τα πολεμικά πλοία του θανάτου να πηγαινοέρχονται και τους τοπικούς παράγοντες αιρετούς και μη να τους υποδέχονται με χαρά ή άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι και σύμβουλοι να κάνουν πως δεν βλέπουν μέχρι να περάσει η προεκλογική περίοδος.
Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος με μεγάλη αντιπροσωπία δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων περιόδευσε στη Λαϊκή Αγορά όπου έγινε δεκτός με χαρά και ενθουσιασμό.




Δεν υπάρχουν σχόλια: