Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Ημερίδα κανονισμών οργάνωσης καi διεξαγωγής πρωταθλημάτων πετοσφαίρισης από τον Α.Ο. ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΑΪΣΤΡΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


Α.Ο. ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΑΪΣΤΡΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ με συνδιοργανωτές τον Σύνδεσμο Διαιτητών ΣΥ.Δ.ΠΕ.ΘΡ.ΑΝ.ΜΑΚ. και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μαΐστρου υπό την αιγίδα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ.ΑΝ.ΜΑΚ. συνεχίζοντας τις εκπαιδευτικές δράσεις σε όλα τα επίπεδα, διοργάνωσε με επιτυχία το Σάββατο 9 Φεβ 2019 στο μουσείο Φυσικής



Ιστορίας Μαΐστρου ημερίδα με θέμα <<Επισήμανση συνηθισμένων σφαλμάτων στους αγώνες πετοσφαίρισης από αθλητές, προπονητές και συνοδούς>>.
Στην ημερίδα συμμετείχαν αθλητές διαιτητές προπονητές και στελέχη διοίκησης σωματείων πετοσφαίρισης της Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ.ΑΝ.ΜΑΚ.  
Εισηγητής ήταν ο Διεθνής Διαιτητής Πετσφαίρισης και καθηγητής Διαιτησίας κ. Ιωαννίδης Ιωάννης και την ημερίδα συντόνισε ο Επίκουρος καθηγητής ΤΕΦΑΑ Κομοτινής κ. Κασαμπαλής Αθανάσιος.
Παρουσιάστηκαν αναλυτικά επιμέρους θέματα όπως, η οργάνωση του φακέλου της  ομάδος με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την συμμετοχή στον αγώνα (κάρτα υγείας αθλητή, άδεια προπονητή κλπ) , το πρωτόκολλο του αγώνα (είσοδος  ομάδων χαιρετισμός κλπ) ,συνήθη και επαναλαμβανόμενα σφάλματα από αθλητές, προπονητές και συνοδούς. Αναλύθηκε η αρχική παράταξη ομάδος ο τρόπος αλλαγών και οι αντικαταστάσεις λίμπερο καθώς και η σύνθεση του πάγκου ομάδος. Παρουσιάστηκε η διαδικασία ποινών καρτών και ενστάσεων
Στο τέλος επιλύθηκαν απορίες , ακολούθησε συζήτηση  και δόθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής στους συμμετέχοντες.
            Α.Ο. ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΑΪΣΤΡΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συνδιοργανωτές για την πολύτιμη βοήθεια τους, τόσο για την  προετοιμασία όσο και για την πραγματοποίηση της ημερίδας και ειδικά τον Διεθνή Διαιτητή Πετοσφαίρισης και καθηγητή Διαιτησίας κ. Ιωαννίδη Ιωάννη για την άριστη παρουσίαση του θέματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: