Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης διοργανώνει 3ήμερη εκδρομή στη Σόφια της Βουλγαρίας


3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
9-10-11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
1η ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ  09.03.2019.
Αναχώρηση από το Ιστορικό Μουσείο στις 07:00. Στάση στην Ορεστιάδα. Δια μέσου των συνόρων του Ορμενίου, είσοδος στη Βουλγαρία. Μετά από μια όμορφη διαδρομή, δια μέσου της κοιλάδας του Έβρου, περνάμε από τις πόλεις Χάρμαλι, Χάσκοβο και Φιλιππούπολη. Μετά τη Φιλιππούπολη σύντομη στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για την «πόλη της Νιότης», την



πρωτεύουσα της Βουλγαρίας Σόφια. Άφιξη και τακτοποίηση στo ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση ή για βόλτα στο εμπορικό κέντρο. Προαιρετική παρακολούθηση κονσέρτου κλασσικής μουσικής στις 5:00 μ.μ. (10η σονάτα του Μπετόβεν) στη Zala Boulgaria. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ 10.03.2019.
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση στις 09:00 για περιήγηση στην πόλη της Σόφιας, όπου θα δούμε: την εκκλησία Αλεξάνδρου Νέφσκι με τους χρυσούς τρούλους, την Μητρόπολη Αγία Σοφία με τις κατακόμβες και την άσβεστη φλόγα στο μνημείο των πεσόντων, τη Ρωσική εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το θέατρο Ιβάν Βάζοφ, το Κοινοβούλιο, την πύλη της αρχαίας Σέρδικα, τη Ροτόντα Αγίου Γεωργίου, το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Μουσείο Σόφιας. Χρόνος ελεύθερος στην περίφημη παραδοσιακή αγορά του Τσεντράνλι Χανί & γεύμα ατομικά. Προαιρετική παρακολούθηση παράστασης στις 4:00μ.μ., στην Όπερα με το έργο “La Cenerentola” του Gioachino Rossini. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 11.03.2019.
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση στις 09:00 για το μοναστήρι Αγίου Γεωργίου στο Kremikovski που βρίσκεται στα περίχωρα της Σόφιας. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο. Επόμενη στάση στο μνημείο "Καμπάνες-Διεθνές Πάρκο και Μνημείο των παιδιών" που συμβολίζει την ειρήνη και την ευημερία. Συνεχίζουμε με το τελεφερίκ για το χιονοδρομικό κέντρο Vitosa. Χρόνος ελεύθερος για καφέ. Το μεσημέρι φαγητό σε ταβέρνα της περιοχής. Αναχώρηση για την Ελλάδα το απόγευμα. Διέλευση των συνόρων και είσοδος στην Ελλάδα. Άφιξη στην πόλη μας αργά το βράδυ. 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 145 €   ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 200 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Μεταφορά με λεωφορείο. Περιηγήσεις και εκδρομές όπως αναφέρονται.
Δύο διανυκτερεύσεις στο Hotel Novotel  4****.
2 προγεύματα σε μπουφέ, 2 δείπνα  set menu.
Ασφάλεια Αστικής ευθύνης.
Αρχηγό του γραφείου-συνοδό.
Επίσημο ξεναγός για 3 ημέρες.
ΦΠΑ εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Το Ιστορικό Μουσείο και ο αρχηγός της εκδρομής έχουν το δικαίωμα τροποποιήσεων του προγράμματος με σκοπό την καλύτερη υλοποίησή του.
Δηλώσεις συμμετοχών μέχρι τις 15/02.


Δεν υπάρχουν σχόλια: