Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Γιατρός από τον Έβρο, ο Χρήστος Λεβέντης, Αναπληρωτής Γραμματέας στην Γραμματεία Ποιότητας Ζωής της Νέας Δημοκρατίας


Ανακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι η νέα σύνθεση της οργανωτικής δομής της Νέας Δημοκρατίας.
Η ανανέωση στις Γραμματείες και στο Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ακολουθεί τη μεγάλη ανανέωση που σημειώθηκε στη σύνθεση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος στο Συνέδριο του περασμένου Δεκεμβρίου (με ανανέωση των μελών της κατά 55%) και την ανανέωση κατά 40% στη σύνθεση των Προέδρων ΝΟΔΕ, μετά τις εσωκομματικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.
Στην θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα στην Γραμματεία Ποιότητας Ζωής, τοποθετήθηκε ο Χρήστος Λεβέντης, 44 ετών. Ιατρός – Ουρολόγος.



Διατηρεί Ιδιωτικό Ιατρείο στην Ορεστιάδα.
Έχει εκλεγεί Αναπληρωματικό Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου.
Είναι Πρόεδρος των Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Β. Έβρου, Πρόεδρος του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου Ορεστιάδας «ΡΗΣΟΣ» ενώ υπήρξε Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
Ο ίδιος πριν λίγο έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς επίσης και τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Ελευθέριο Αυγενάκη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν να μου αναθέσουν να υπηρετήσω την Παράταξη από αυτό το πόστο ευθύνης του Αναπληρωτή Γραμματέα Ποιότητας Ζωής.
Η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής λειτουργεί προκειμένου η Παράταξη να έρθει σε επαφή με Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς και Εθελοντικές Οργανώσεις, οι οποίες εκφράζουν ευρύτερες κοινωνικές ομάδες με συγκεκριμένα θεματικά αντικείμενα. Έργο της είναι να καταγράψει τα ζητήματα που αφορούν στους φορείς αυτούς και με δράσεις της (εκδηλώσεις και δημόσια διαβούλευση) να ενημερώσει το ευρύ κοινό, να συνδράμει με προτάσεις την Κοινοβουλευτική Ομάδα στη λήψη νομοθετικής πρωτοβουλίας και, εν τέλει, την Κυβέρνηση στην επίλυσή τους.
Εκτός των ανωτέρω, η Γραμματεία έχει την ευθύνη της καθημερινής επικοινωνίας με τους πολίτες και τους φορείς που τους εκπροσωπούν στα ζητήματα αρμοδιότητας της, την υποδοχή επισημάνσεων και παραπόνων και την ανταπόκριση σε παρατηρήσεις που αφορούν τις πολιτικές και τη δραστηριότητα της Νέας Δημοκρατίας μεταφέροντας στους αρμόδιους Τομεάρχες-Βουλευτές τα αιτήματα αυτών.
Τα θεματικά αντικείμενα της Γραμματείας είναι:
- Θρησκευτικές Οργανώσεις
- Περιβαλλοντικές Οργανώσεις
- Οργανώσεις Γονέων-Παιδιών
- ΑΜΕΑ
- Πολιτιστικές Κινήσεις Πολιτών και Οργανώσεις
- Φιλοζωικές Οργανώσεις
Εύχομαι καλή δύναμη και αποφασιστικότητα σε όλους τους συναδέλφους που καλούμαστε να υπηρετήσουμε αυτό το σκοπό, με σεβασμό και αξιοπρέπεια στον άνθρωπο!!!
Συνεχίζουμε δυναμικά!!
Και πάλι ευχαριστώ θερμά!! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: