Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019

Συμμετοχή των μελών του Επιμελητηρίου Έβρου στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ


Στο πλαίσιο ενίσχυσης των ανταποδοτικών υπηρεσιών και προς ενίσχυση της εξωστρέφειας, το Επιμελητήριο Έβρου δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να συμμετέχουν στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ (ΕΞΠΟΤΡΟΦ), σε ενιαίο περίπτερο του Επιμελητηρίου Έβρου.
Αν σε ενδιαφέρει το ευρύτερο κοινό της έκθεσης, θα έχεις την ευκαιρία να  παρουσιάσεις τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σου με χρηματοδοτική υποστήριξη απο το Επιμελητήριο Έβρου (50% του συνολικού κόστους).
Συμπλήρωσε την αντίστοιχη αίτηση και θα επικοινωνήσουμε για την επιβεβαίωση της συμμετοχής.


*Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι 18 Ιανουαρίου 2019

ΕΞΠΟΤΡΟΦ 1-4 Φεβρουαρίου, 2019
Η Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ προσελκύει το ενδιαφέρον χιλιάδων επαγγελματιών και καταναλωτών και συμβάλλει στην επίτευξη συνεργασιών και συμφωνιών με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών τροφίμων και ποτών, και ιδίως της εξαγωγικής δραστηριότητας.
Πλήρως ανανεωμένη, με πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις και καινοτόμες προτάσεις, η 6η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, δίνει ραντεβού τόσο με τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών όσο και με τους λάτρεις των ελληνικών γεύσεων.
Η 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ με Χρυσό Χορηγό την διεθνώς πολυβραβευμένη ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων HotelBrain έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της γαστρονομικής γιορτής, καθώς οι επισκέπτες θα απολαύσουν τέσσερις ημέρες πλούσιες σε γαστρονομικές εκδηλώσεις.
Ο 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής «Greek Chef 2018» θα προβάλλει τα τοπικά προϊόντα και τη μεσογειακή διατροφή, ενώ θα αναδείξει τους επόμενους μεγάλους σεφ της χώρας.
Ειδικά για το 2019 Εγκαινιάζεται η νέα μας ενότητα ΕΞΠΟΤΡΟΦ Master Class, στην οποία οι εκθέτες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους χωρίς κόστος, σε επαγγελματίες και καταναλωτές μέσα από ειδικά sessions γευσιγνωσίας από έμπειρους επαγγελματίες γευσιγνωσίας.

Αν ενδιαφέρεσαι να συμμετέχεις, συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρεις στον παρακάτω σύνδεσμο (link):
                                              Φόρμα συμμετοχής:                                                      

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 18 Ιανουαρίου. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμπληρωθεί ελάχιστος αριθμός συμμετοχής.
Τον συντονισμό έχει αναλάβει το τμήμα Μάρκετινγκ του Επιμελητηρίου Έβρου, το οποίο θα βρίσκεται στην διάθεση σου για διευκρινήσεις και υποστήριξη (Τηλ. 2551035848 [εσωτ. 21], email: marketing@evroschamber.gr).

*Το Επιμελητήριο Έβρου καλύπτει 50% του συνολικού κόστους συμμετοχής στην έκθεση. Τα κόστη μεταφοράς διαμονής και διατροφής βαραίνουν τους συμμετέχοντες.
Δεν υπάρχουν σχόλια: