Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Οι Αμαζόνες Μαίστρου στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης


Εθιμοτυπική συνάντηση με το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ.Λαμπάκη Ευάγγελο είχε αντιπροσωπεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19/11/2018 στο γραφείο του Δημάρχου μέσα σε εγκάρδιο κλίμα και αφού έγινε ενημέρωση για τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. των Αμαζόνων καθώς και για τη φιλοσοφία του συλλόγου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως στη βελτίωση της έδρας του συλλόγου, το Κλειστό Γυμναστήριο Μαΐστρου



(Προθερμαντήριο Αλεξανδρούπολης).
Ο κ. Λαμπάκης παρακολούθησε με προσοχή την ανάπτυξη των θεμάτων από τον Πρόεδρο των Αμαζόνων κ.Μιχελή Γεώργιο και ακολούθησε η παράδοση υπομνημάτων για τα αντικείμενα που συζητήθηκαν.
Ο κ.Λαμπάκης αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του, έθεσε χρονοδιάγραμμα επίλυσης των θεμάτων που παρουσιάστηκαν και πάντα σε συνεργασία με τους αντίστοιχους Αντιδημάρχους που συμμετείχαν στη συνάντηση.
Από πλευράς του Δήμου Αλεξανδρούπολης εκτός του Δημάρχου κ.Λαμπάκη στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βαταμίδης Ιωάννης, Ζιώγας Χρήστος και Κουκουράβας Γεώργιος ενώ από τον Α.Ο.Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης ο Πρόεδρος κ.Μιχελής Γεώργιος, ο Γ.Γ. κ.Γρηγοριάδης Στέφανος, ο Ταμίας κ.Μπαρής Κων/νος καθώς και Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας κ.Δημητριάδης Ιωακείμ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: