Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Βραβεύθηκαν οι φορείς και οι Εθελοντές του RUN Greece Αλεξ/πολης, από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν.Μακ.Θράκης. Βράβευση και της ομάδας του τελικού από την ERGO Ασφαλιστική


Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Νομαρχείου Αλεξ/πολης, πραγματοποιήθηκε και φέτος η Γιορτή Εθελοντών και Φορέων του Run Greece από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ και την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα, ενώ μαζί παρουσιάσθηκε και η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την περιφέρεια Αν.Μακ.Θράκης στον τελικό της Αθήνας στις 11 Νοεμβρίου, στα πλαίσια του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.
Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του RG Αλεξ/πολης



και Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ Κώστας Πατερόπουλος, τόνισε ότι η επιτυχία του αγώνα στηρίζεται στην συνεργασία όλων των θεσμικών του αγώνα, των τοπικών κρατικών και ιδιωτικών φορέων που εμπλέκονται, των εθελοντικών ομάδων και μεμονωμένων εθελοντών, η οποία συνεργασία συνεχώς αναβαθμίζεται μιας και όλοι εκπαιδεύονται διαρκώς. Χαρακτήρισε «μοντέλο πρότυπο» την ιδιότυπη αυτή σύμπραξη ιδιωτικού και δημοσίου.
Ο κ.Κάλλης, εκπροσωπώντας την ERGO Ασφαλιστική, χορηγού του τελικού αγώνα, στον χαιρετισμό που απεύθυνε τόνισε ότι η ERGO ανέλαβε από πέρυσι την πρωτοβουλία του τελικού, με σκοπό να διαδώσει ακόμη περισσότερο σε όλη την Ελλάδα, την ανάγκη του πολίτη να αλλάξει τρόπο ζωής. Να βάλει την άσκηση στην καθημερινότητα του και να συμμετέχει σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, χωρίς να είναι απαραίτητα αθλητής υψηλών επιδόσεων. Γι αυτό και ο τελικός δίνει την ευκαιρία σε απλούς πολίτες της διπλανής πόρτας, να ζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία. Δίνει νέα διάσταση στο θεσμό του Run Greece και θα διεξαχθεί στο τελευταίο κομμάτι του Μαραθωνίου, με τερματισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο, λίγα λεπτά πριν τον τερματισμό των πρώτων Μαραθωνοδρόμων.
Αμέσως μετά παρουσιάσθηκε η ομάδα των 20 αθλητών (10 άνδρες και 10 γυναίκες), νικητές των ηλικιακών κατηγοριών του αγώνα των 5χλμ οι οποίοι και υποσχέθηκαν να διεκδικήσουν και την ομαδική διάκριση στον τελικό αγώνα, μιας και η νικήτρια πόλη θα αξιοποιήσει ένα σημαντικό ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της περιοχής, χορηγία της WIND. Στον τελικό αγώνα των 3χλμ συναγωνίζονται μεταξύ τους οι 7 πόλεις των Run Greece.
Η επίλεκτη ομάδα της Αν.Μακ.Θράκης αποτελείται από τους:
Βούλκος Χαράλαμπος από Σουφλί, Τσιτάκ Σαλή από Ξάνθη, Ζαίμης Κων/νος από Δράμα, Μυστακίδου Φωτεινή από Κομοτηνή, Γιαλαματζή Ευαγγελία από Αλεξ/πολη, Δαπουδάνης Γεώργιος από Αλεξ/πολη,
Φουρλάμη Σοφία από Αλεξ/πολη, Λιακοπούλου Κανέλλα από Αλεξ/πολη, Διαμαντάκης Παναγιώτης από Αλεξ/πολη, Αλεξάκη Χρύσα από Αλεξ/πολη, Μανουσίδης Θεόδωρος από Ορεστιάδα, Πραφτσιώτη Μαρία από Ξάνθη, Γκάτζιος Απόστολος από Αλεξ/πολη, Στάθη Ουρανία από Αλεξ/πολη, Καρούτας Δημήτρης από Αλεξ/πολη, Σιάσταθη Βίκυ από Αλεξ/πολη, Μπίκος Σπυρίδων από Ξάνθη, Γιαλαμίδου Αναστασία από Αλεξ/πολη, Ρόϊδος Στέφανος από Αλεξ/πολη και Τσουκαλά Γιαννούλα από Αλεξ/πολη.
Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε τις βραβεύσεις των φορέων που στήριξαν το Run Greece Αλεξ/πολης και φυσικά, όλων των εθελοντικών ομάδων, αλλά και ανεξαρτήτων εθελοντών του αγώνα.
Αναλυτικά βραβεύθηκαν οι παρακάτω φορείς που στήριξαν το φετινό Run Greece Αλεξ/πολης:
Η Αντιπεριφέρεια Έβρου
Ο Δήμος Αλεξ/πολης
Η Αντιδημαρχεία Αθλητισμού
Η Αντιδημαρχεία Καθαριότητας
Η ΧΧΙ ΜΚ Μεραρχεία ΠΖ Αλεξ/πολης
Το 7ο Επιτελικό Γραφείο της Μεραρχείας
Η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξ/πολης
Η Τροχαία Αλεξ/πολης
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξ/πολης
Ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος
Η ΔΕΔΔΗΕ
Ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξ/πολης
Ο Σύνδεσμος Κριτών Στίβου Θράκης
To MOTO CLUB Αλεξ/πολης
Η μεταφορική εταιρεία ΔΙΜΕΤ
Η εταιρεία MOBILI ITALIANI
Ο Σύλλογος ΑΜΕΑ ΚότινοςΤο ασφαλιστικό γραφείο του Νασίμ Σύριου (συνεργάτη της ERGO)
Το ΕΚΑΒ
Το ΚΙΧΝΕ Αλεξ/πολης
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξ/πολης
Ο Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών ΑΛεξ/πολης
Η γυναικεία ομάδα βόλει Αμαζόνες
Το τμήμα ποδηλασίας του ΜΓΣ Εθνικού
Το 2ου Σύστημα Προσκόπων Αλεξ/πολης
Η περιβαλλοντολογική ομάδα Αλεξ/πολης
Η Φιλαρμονική του Δήμου Αλεξ/πολης
Το Ωδείο Φαέθων
Ο υπεύθυνος των εθελοντών του αγώνα, Κώστας Χαριτόπουλος ευχαρίστησε τους εθελοντές και τις εθελοντικές ομάδες, με ατομική βράβευση επαίνου και μεταλλίου του αγώνα, τονίζοντας την μεγάλη σημασία της συμμετοχής τους λέγοντας “χωρίς αθλητές μπορεί να γίνει ένας αγώνας, χωρίς εθελοντές όχι”.
Το ραντεβού όλων δόθηκε το Σεπτέμβριο 2018, στο επόμενο Run Greece Αλεξ/πολης, με την υπόσχεση για ακόμα υψηλότερα ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα.








Δεν υπάρχουν σχόλια: