Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018

Ευχαριστήριο από την Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης


Μετά από την απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας να διατάξει την  περικοπή  έντεκα συναδέλφων μας που δραστηριοποιούνται στην επιχείρηση “ΑΣΠΙΔΑ”, η Ένωσή μας αντέδρασε ακαριαία με μια σειρά ενεργειών και επαφών ώστε να αναδειχθεί το άδικο της απόφασης και να επανεξεταστεί το θέμα στην πραγματική του βάση.
Έπειτα από σειρά επαφών και αποστολή  εγγράφων  προς τοΑρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και την υποστήριξή του ζητήματος μας, από όλους τους Υπηρεσιακούς και Πολιτικούς κύκλους του Τόπου μας, η διαταγή επανεξετάστηκε και αναθεωρήθηκε, με αποτέλεσμα την παραμονή όλων των συναδέλφων μας.
Ως Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημοσίως το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και όλους όσους  δραστηριοποιήθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας και υποστήριξαν το δίκαιο αίτημά μας.
Επίσης θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το ζήτημα της μετανάστευσης  θα συνεχίσει να απασχολεί τον Τόπο μας και τη Χώρα μας, για αυτό και η Ένωσή μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως προς την ενδυνάμωση των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης για την μέγιστη δυνατή αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος                        ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΓεώργιοςΔεν υπάρχουν σχόλια: