Σε ένα μήνα από σήμερα ,
την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού – 27
Σεπτεμβρίου – οργανώνεται από τις εταιρείες Respond On Demand & Top Tourism σε συνεργασία με το Ramada Plaza Thraki Hotel & Spa, to Διεθνές Workshop Γαστρονομικού Τουρισμού με τίτλο: « Food Tourism: A piece of Cake?»
Για μία μέρα η
Αλεξανδρούπολη γίνεται κέντρο του Γαστρονομικού Τουρισμού με Διεθνείς έγκριτους
ομιλητές να απαντούν σε αυτό το ερώτημα.
Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου
Τουρισμού και της Παγκόσμιας Ένωσης Γαστρονομικού Τουρισμού (World Food Travel Association), ο
ιδρυτής της οποίας ταξιδεύει από την Αμερική για να
είναι ο κεντρικός ομιλητής. Θα αναλύσει την έννοια του γαστρονομικού τουρισμού
και θα προτείνει αποτελεσματικούς τρόπους ανάπτυξής του στην Ελλάδα.
Τα θέματα που θα αναπτύξουν οι υπόλοιποι ομιλητές:
Η Μεσογειακή ταυτότητα του τουρίστα σε σχέση με το φαγητό
και το κρασί
Γιατί 3 εκατομμύρια Βρετανοί τουρίστες δεν ξοδεύουν τα
χρήματα τους στην Ελλάδα και τι μπορείτε να κάνετε για να το αλλάξετε
H συμπεριφορές των millennials
Γαστρονομικός τουρισμός στην Τουρκία
Η ιστορία του Γαστρονομικού Τουρισμού στην Ευρώπη και σε
άλλες Ηπείρους
Γαστρονομικός τουρισμός στη Μαδρίτη
Η γαστρονομία διεγείρει τη φαντασία του επισκέπτη
Πως η γαστρονομία συμβάλλει στην ανάπτυξη του ελληνικού
τουρισμού
Επιχειρήσεις γαστρονομικού ενδιαφέροντος καθώς και τροφίμων
/ποτών θα παρουσιάσουν επιτυχημένες πρακτικές αλλά και τις υπηρεσίες/ προϊόντα
τους στο αμιγώς στοχευμένο κοινό του workshop.
Στην επίσημη ιστοσελίδα https://www.foodtourismapieceofcake.com/ υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για συμμετοχή στο τόσο σημαντικό
αυτό γεγονός, που στηρίζει την ανάπτυξη
του γαστρονομικού τουρισμού στην περιοχή
της Θράκης και στην Ελλάδα γενικότερα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου