Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

Πολίτες Αλεξανδρούπολης, ένας νέος δημοτικός συνδυασμός. Σύνθημα: ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΈΛΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ...


Καλησπέρα σας, είμαστε μια ομάδα 8 νέων από 28 έως 41 ετών, 5 άνδρες και 3 γυναίκες, όλοι μας Αλεξανδρουπολίτες. Η πόλη μας μας προβληματίζει πολλές φορές, ενώ είναι πανέμορφη, έχει τόσες πολλές δυνατότητες ανάπτυξης και δημιουργίας, με τους ανθρώπους που την διοικούν μέσα από το δημαρχείο έχει υποβαθμιστεί, κυρίως όσον αφορά την ζωή των νέων.
Αυτό θέλουμε εμείς, μαζί με εσάς να το αλλάξουμε από τονΜάιο του 2019, οπότε και θα διεξαχθούν τελικά οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Αφού το θέλουμε,  μπορούμε. Αυτό θα είναι το μότο μας, το σύνθημα μας.
Θέλουμε μια πόλη ανθρώπινη και δραστήρια για τους νέους κάθε ηλικίας... Ναι κάθε ηλικίας, γιατί και ο 60άρης, ο 70άρης του σήμερα αν νιώθει νέος, είναι νέος.
Θέλουμε κοντά μας άτομα, για να στηρίξουν και να υποστηρίξουν αυτήν μας την πρωτοβουλία. Δύο προαπαιτούμενα υπάρχουν για να έρθουν κοντά μας, δίπλα μας, μαζί μας:
1) να μην έχουν εμπλακεί στην διοίκηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης με κανέναν τρόπο τα τελευταία 20 χρόνια
2) να έχουν όρεξη για δουλειά, για προσφορά στον συμπολίτη.
Το blog: pol-alexpolis.blogspot.com θα είναι το μέσο επικοινωνίας μας.
Το email μας: polalexandroupolis@gmail.com .
Ο συνδυασμός μας "ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΗΣ" θα πάρει σάρκα και οστά από Σεπτέμβριο. Από εδώ μέσα θα υπάρχουν συνεχής ενημερώσεις για τις δράσεις μας, από εδώ θα ανταλλάσουμε απόψεις. Εδώ θα υπάρξει ανακοίνωση μέσα στον Σεπτέμβριο για την πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση - συνάντηση - συζήτηση.
Στέλνουμε τα εξής μηνύματα:
- Θα είμαστε εδώ, θα είμαστε παντού, δύσκολα θα μας ξεφορτωθείτε. ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΈΛΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΎΜΕ...
- Δεν θέλουμε κανένα πολιτικό βοθροκόμμα του σάπιου διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος να μας πλησιάσει, ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΈΛΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: