Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

"Πολίτες Αλεξανδρούπολης": Σας ευχαριστούμε και καλωσορίζουμε έναν γνωστό συμπολίτη μας


Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας αγκάλιασε και μας υποδέχτηκε ανέλπιστα θετικά. Πρώτα από όλα όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε τα ηλεκτρονικά μέσα που κοινώνησαν το γεγονός της ύπαρξης μας. Αν εκείνα δεν



δημοσίευαν την αρχική δημοσίευση μας (και όχι μόνο) που εμείς τους στείλαμε, ελάχιστοι θα μάθαιναν για εμάς.
Μετά από τις δημοσιεύσεις των ηλ. μέσων της πόλης μας, πολλοί συμπολίτες μας επικοινώνησαν μαζί μας για να μας καλωσορίσουν και να μας αναφέρουν κυρίως θετικά σχόλια, κάποιοι το έκαναν αφήνοντας ένα σχόλιο κάτω από τις δημοσιεύσεις μας στο blog. Εκείνο που μας προβλημάτισε και θα δούμε άμεσα πως θα το αντιμετωπίσουμε (μάλλον θα αναστείλουμε την δράση μας μέχρι τον Σεπτέμβριο) είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία θέλει να μάθει, μάλλον σωστά και απόλυτα δικαιολογημένα, ΠΟΙΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ. Θα το μάθετε κι αυτό.
Μαζί με τις κάποιες δεκάδες emails που πήραμε, πήραμε και ένα ενός πολύ γνωστού και σημαντικού συμπολίτη μας, ο οποίος μας εξέφρασε την επιθυμία να συνταχθεί μαζί μας, εμείς ήδη τον καλωσορίζουμε και τον ευχαριστούμε που ανταποκρίθηκε τόσο άμεσα από δική του πρωτοβουλία κι ας εκκρεμεί εντός των ημερών συνάντηση μας για να οριστικοποιηθεί η ένταξη του στην ομάδα μας, στον συνδυασμό μας αργότερα.
Όπως μας είπε στις 3 προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και για το Περιφερειακό Συμβούλιο του έγιναν αρκετές προτάσεις για να συμμετείχε στους συνδυασμούς τους, αλλά ευγενικά τις αρνήθηκε όλες και όπως γράφει, όχι επειδή δεν τον ενδιαφέρουν τα κοινά, αλλά πολύ απλά δεν τον εκφράζαν οι θέσεις και οι απόψεις τους.
Αυτό εμάς μας κάνει διπλά χαρούμενους, που ανταποκρίθηκε πρώτον από μόνος του και δεύτερον γνωρίζοντας τόσο λίγα για εμάς και θέλει να παραμερίσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για να προσφέρει μαζί μας στον τόπο μας, την πόλη μας, την Αλεξανδρούπολη μας.
Μακάρι να βρει μιμητές, γιατί:
ΑΦΟΎ ΤΟ ΘΈΛΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΎΜΕ...

"Πολίτες Αλεξανδρούπολης"



Δεν υπάρχουν σχόλια: