Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

27η Έκθεση Βιβλίου Αλεξανδρούπολης. (Αίτηση συμμετοχής καλλιτέχνη, συλλόγου, φορέα)


Προς: συλλόγους, φορείς, καλλιτέχνες
Αγαπητοί μας Φίλοι,
Το καλοκαιρινό ραντεβού με τη μαγεία του βιβλίου έφτασε!
Η «27η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ»
θα πραγματοποιηθεί στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης
από το Σάββατο 21 έως και την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018.
Όποιος σύλλογος, φορέας, ανεξάρτητος καλλιτέχνης και δημιουργός, επιθυμεί να εκθέσει ή/και προβάλει τις δημιουργίες/δράσεις του στο Περίπτερο της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. στο πλαίσιο της Δράσης "Έκθεση Εβριτών Δημιουργών'', να συμπληρώσει τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής και να



μας τη στείλει στο e-mail: epofe.evros@gmail.com
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνηση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6945849355.

Φιλικά,
Για το Δ.Σ. της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Κελεμίδης


ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΒΡΟΥ



ΠΡΟΣ: Ε.ΠΟ.Φ.Ε.


ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ / ΣΥΛΛΟΓΟΥ / ΦΟΡΕΑ

(υπογραμμίζετε ανάλογα)





ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ      ΤΗΛ.

E-MAIL



Η παρούσα αίτηση αποτελεί την οριστική εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή ως Εκθέτης στην «27η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ», που θα πραγματοποιηθεί στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης από το Σάββατο 21 έως και την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018.
Δηλώνω ότι επιθυμώ να συμμετέχω ως καλλιτέχνης ή σύλλογος ή φορέας (υπογραμμίζετε ανάλογα) στο περίπτερο της Ε.ΠΟ.Φ.Ε., για να εκθέσω / προβάλω: ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………...

…. / 7 / 2018

Με εκτίμηση,



________________________

(υπογραφή και ονοματεπώνυμο εκπροσώπου σε περίπτωση συλλόγου)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1.Η «27η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ» θα πραγματοποιηθεί στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης για εννέα (9) ημέρες, από το Σάββατο 21 έως και την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018.
2.Οι καλλιτέχνες ή οι σύλλογοι ή οι φορείς που θέλουν να λάβουν μέρος στην Έκθεση ως εκθέτες έργων, προϊόντων ή προβολής δράσεων τους, θα πρέπει να συμπληρώσουν την παρούσα αίτηση και να τη στείλουν άμεσα έως και την Τετάρτη 18/7/2018 στο e-mail της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.: epofe.evros@gmail.com
3.Η ΕΠΟΦΕ διαθέτει σε κάθε ενδιαφερόμενο συμμετέχοντα εκθέτη καλλιτέχνη/σύλλογο/φορέα μέρος στον ευρύτερο χώρο του περιπτέρου της (εφόσον εγκριθεί το αίτημα και υπάρχει χώρος). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
4.Κόστος συμμετοχής: 30€ για όλη την 9ήμερη διάρκεια της Έκθεσης.
5.Η είσοδος του εκθέτη καλλιτέχνη/συλλόγου/φορέα στο χώρο διεξαγωγής της Έκθεσης γίνεται από τις 19:00 έως και τις 24:00 καθημερινά και τις 9 ημέρες.
6.Για περισσότερες και πιο λεπτομερείς πληροφορίες, παρακαλούμε πριν την αποστολή της αίτησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6945849355 (Δημήτρης Κελεμίδης, πρόεδρος ΕΠΟΦΕ).
7.Διοργάνωση: Ε.ΠΟ.Φ.Ε. – Βιβλιοπωλεία της Αλεξανδρούπολης.
Με την Υποστήριξη του Επιμελητηρίου Έβρου και του Δήμου Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: