Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Διεθνές Γαστρονομικό Workshop στην Αλεξανδρούπολη δίνει ώθηση στον εισερχόμενο τουρισμό της περιοχής


Οι εταιρείες Respond On Demand και  Top Tourism σε συνεργασία με το Ramada Plaza Thraki Hotel & Spa, γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού – 27 Σεπτεμβρίου – με ένα Διεθνές Γαστρονομικό Workshop .
Η ημερήσια αυτή εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Παγκόσμιας Ένωσης Γαστρονομικού Τουρισμού (World Food Travel Association), ο ιδρυτής της οποίας ταξιδεύει από την Αμερική για να είναι ο κεντρικός ομιλητής. Θα αναλύσει την έννοια του γαστρονομικού τουρισμού και θα προτείνει αποτελεσματικούς τρόπους ανάπτυξής του στην Ελλάδα.
Έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση, να μοιραστούν με



το κοινό τις γνώσεις και την εμπειρία τους, έγκριτοι ομιλητές των κλάδων της γαστρονομίας και του τουρισμού από Ιταλία , Πολωνία, Τουρκία, Αγγλία, Ιρλανδία, Ισπανία και Ελλάδα.
Επιχειρήσεις γαστρονομικού ενδιαφέροντος καθώς και τροφίμων /ποτών θα παρουσιάσουν επιτυχημένες πρακτικές αλλά και τις υπηρεσίες/ προϊόντα τους στο αμιγώς στοχευμένο κοινό του workshop.
Στην επίσημη ιστοσελίδα https://www.foodtourismapieceofcake.com/ υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για συμμετοχή στο τόσο σημαντικό αυτό γεγονός,  που στηρίζει την ανάπτυξη του  γαστρονομικού τουρισμού στην περιοχή της Θράκης και στην Ελλάδα γενικότερα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: