Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Ένωση Οικοδόμων Αλεξανδρούπολης: Να πληρωθούν τώρα οι εργαζόμενοι στο εργοτάξιο της ΤΕΡΝΑ!


Η Ένωση Οικοδόμων καταγγέλλει την απληρωσιά των εργαζομένων στο εργοτάξιο κατασκευής του Σταθμού Συμπίεσης Αερίου του αγωγού TAP στους Κήπους Ν. Έβρου.
Αυτή είναι η ανάπτυξή τους και οι επενδύσεις, για τις οποίες μας καλούν να κάνουμε θυσίες. Εργαζόμενοι με χαμηλούς μισθούς, χωρίς Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και συγκροτημένα δικαιώματα, με εντατικοποίηση της δουλειάς και στο τέλος και απλήρωτοι!



Απαιτούμε από τον TAP, την ΤΕΡΝΑ και τους υπεργολάβους να πάρουν όλα τα μέτρα για την άμεση αποπληρωμή ΟΛΩΝ των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους στο εργοτάξιο να είναι μια γροθιά. Μαζί με το Σωματείο να κλιμακώσουμε τις ενέργειές μας για τη δικαίωση όλων των συναδέλφων. Κανείς μόνος του. Δείχνουμε την αλληλεγγύη μας στους απλήρωτους συναδέλφους.
Όλοι για έναν και ένας για όλους!
Δίνουμε άμεση απάντηση στον εμπαιγμό της εργοδοσίας με την στάση εργασίας την Τετάρτη 13/6 από τις 12:30 ως τη λήξη της βάρδιας και με την συμμετοχή μας το απόγευμα στο συλλαλητήριο ενάντια στα νέα μέτρα της κυβέρνησης, που τα δίνουν όλα στους εργοδότες και εμάς μας φτωχαίνουν, στις 19:30 μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, με το πανό του Σωματείου μας.
Ενωμένοι και οργανωμένοι στο Σωματείο μας θα νικήσουμε!
Δεν κάνουμε πίσω.
Δυνατός εργάτης ο οργανωμένος εργάτης!

ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
τηλ. επικοινωνίας:6972267271, 6946539379
e-mail: som.oikodomon.alex@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: