Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Βλάβη στο ΣΑΟΝΗΣΟΣ. Τα δρομολόγιά του δεν θα πραγματοποιηθούν


H SAOS FERRIES ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω μηχανολογικού προβλήματος (θραύση βαλβίδας δεξιάς κύριας μηχανής) τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΝΗΣΟΣ δεν θα πραγματοποιηθούν.
Η εταιρία έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για άμεση εξεύρεση των απαραίτητων ανταλλακτικών στην Ελλάδα και τις όμορες χώρες και την αποκατάσταση της βλάβης το ταχύτερο δυνατό. Ο χρόνος επανέναρξης των δρομολογίων θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.



Σαμοθράκη,  5 Μαΐου 2018

Η Ανακοίνωση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, κατόπιν ημερολογιακής εγγραφής του Πλοιάρχου του Ε/Γ-Ο/Γ “ΣΑΟΝΗΣΟΣ” Ν.Π. 12489, ότι μετά την πραγματοποίηση δρομολογίου από λιμένα Σαμοθράκης για λιμένα Αλεξανδρούπολης παρουσιάστηκε βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή.
Άμεσα μετέβη επί του πλοίου το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης  Πλοίων της οικείας Λιμενικής Αρχής και διαπίστωσαν βλάβη στον 5ο κύλινδρο της δεξιάς κύριας μηχανής.
Από τη Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: