Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Εκδήλωση Παρουσίασης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στην Αλεξανδρούπολη


Ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων θα πραγματοποιήσει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στην Αλεξανδρούπολη, την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 στις 18:30, στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης (Λ. Δημοκρατίας 335).
Η Δρ. Τζούλια Τζώρτζη, Αν. Καθηγήτρια και Πρόεδρος Τμήματος Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, θα παρουσιάσει αναλυτικά τα Προπτυχιακά (Νομική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά, Ψυχολογία, Αρχιτεκτονική, Πολ. Μηχανικός, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Πληροφορική, Real Estate) και Μεταπτυχιακά προγράμματα (MBA, Τραπεζικά & Χρηματοοικονομικά, Δημόσια Διοίκηση, Συμβουλευτική Ψυχολογία, Διοίκηση Μονάδων Υγείας, Εκπαιδευτική Ψυχολογία, 



Εκπαιδευτική Διοίκηση, Διεθνές Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση, Θεολογία, Ιστορία, Διαχείριση Κατασκευών, Real Estate, Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις και Διοίκηση Αειφορίας, Πληροφοριακά Συστήματα, Ψηφιακή Κινηματογραφική Παραγωγή κ.α.).
Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν επίσης για τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο, τις εξ αποστάσεως μεταπτυχιακές σπουδές, την αναγνώριση σπουδών από τον ΔΟΑΤΑΠ, τα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα, τις διαδικασίες Αίτησης Εγγραφής, την εξασφάλιση διαμονής και το κόστος διαβίωσης στην Πάφο, τις δυνατότητες οικονομικής ενίσχυσης και τις υποτροφίες που παρέχονται από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις.
Η ενημέρωση απευθύνεται σε μαθητές και αποφοίτους Λυκείου, φοιτητές και πτυχιούχους, γονείς, εκπαιδευτικούς και σύμβουλους επαγγελματικού προσανατολισμού.
Όσοι ενδιαφέρονται για συμμετοχή στην ενημερωτική συνάντηση του Πανεπιστημίου Νεάπολις στην Αλεξανδρούπολη, μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310931673 ή στο e-mail thessaloniki@nup.ac.cy.



Δεν υπάρχουν σχόλια: