Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Σάββατο 21 Απριλίου, Les Au Revoir Live @ Thea Thalassa The bar (Κανάρη 1, Ν. Χιλή - Αλεξανδρούπολη) | Έναρξη 22:00


Το Σάββατο 21 Απριλίου, οι Les Au Revoir επιστρέφουν στην Αλεξανδρούπολη για ακόμα μια εμφάνιση στο Thea Thalassa - The Bar (Κανάρη 1, Ν. Χηλή) για να μας μεταφέρουν με τις μελωδίες τους σε παλαιότερες εποχές.
Το αγαπημένο συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη, έχοντας στις αποσκευές του το πρώτο album “Retro’ Clock”, θα μας παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τόσο τις δικές του διασκευές, όσο και άλλες αγαπημένες. Οι Les Au Revoir με την retro αισθητική που χαρακτηρίζει τον ήχο τους, γνωρίζουν με ένα ιδιαίτερο τρόπο να συνδυάζουν κλασικές συνθέσεις με αγαπημένους ήχους του σήμερα. Κάθε live τους είναι πάντα μια μοναδική εμπειρία, ένα ιδιαίτερο ταξίδι στο χρόνο με τραγούδια του χθες και του σήμερα, σεbossa nova, swing και lounge ρυθμούς, που σίγουρα θα σας ταξιδέψουν σε μαγικούς προορισμούς!
Στο Thea Thalassa - The Bar στην Αλεξανδρούπολη, το Σάββατο 21 Απριλίου οι Les Au Revoir με τις ξεχωριστές διασκευές τους θα μας προσφέρουν ακόμα μια βραδιά γεμάτη χορό, χαμογέλα και όμορφες αναμνήσεις. Στην παρέα τους επί σκηνής ο Κώστας Κατσαρός στην τρομπέτα και τα κρουστά!

Les Au Revoir:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα -
programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

Les Au Revoir Facebook page: https://www.facebook.com/LesAuRevoirΔεν υπάρχουν σχόλια: