Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Μεγάλες εμφανίσεις αθλητών του ΟΦΘΑ σε Αλεξανδρούπολη και Ιωάννινα (εικόνες)


Και τα τρία τμήματα του ΟΦΘΑ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους το Σαββατοκύριακο που πέρασε (17-18/3/2018), στην κολυμβητική διοργάνωση του ΜΓΣ. Εθνικού Αλεξανδρούπολης αλλά και των Χειμερινών Αγώνων Τεχνικής Κολύμβησης Βορείου Ελλάδος.
Στην Αλεξανδρούπολη η προαγωνιστική ομάδα κατ’ αρχήν με 65 κολυμβητές-τριες, πρωταγωνίστησε στην πισίνα κατακτώντας 93 συνολικά μετάλλια (40 χρυσά - 34 ασημένια -



19 χάλκινα).
42 κολυμβητές-τριες κατέκτησαν τουλάχιστον ένα μετάλλιο, είχαμε 23 έπαθλα ατομικής βελτίωσης (ατομικά ρεκόρ σε όλα τα αγωνίσματα που συμμετείχε ο καθένας), 7 ρεκόρ συλλόγου, 97 νέα ατομικά ρεκόρ, 3 χρυσά και 1 ασημένιο στα 4 ομαδικά που υπήρχαν στο πρόγραμμα. Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα ο ΟΦΘΑ να είναι για μια ακόμη φορά πολυνίκης σύλλογος με μεγάλη διαφορά στην προαγωνιστική.
Έτσι και με βάση την εμφάνιση της προαγωνιστικής , δεν θα μπορούσε η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου να υστερήσει.
Με 26 κολυμβητές-τριες, κατάφερε να συλλέξει 64 μετάλλια (33 χρυσά - 21 ασημένια -10 χάλκινα) και να βρεθεί στην κορυφή των συμμετεχόντων ομάδων με επίσης μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο στην κατάταξη σύλλογο.
Καλύτεροι κολυμβητές της διοργάνωσης με βάση την διεθνή βαθμολογία της FINA, ανακηρύχτηκαν ο Αργύρης Τυλιγαδάς (ΕΟΦΠΦ) και η Ειρήνη Μπράμου (ΓΛΑΥΚΟΣ).
Με 4 όρια ΟΠΕΝ πολλά ατομικά και πολλά ατομικά ρεκόρ επέστρεψε από την πόλη των Ιωαννίνων η αποστολή του Ο.Φ.Θ.Α.
Στο (Π.Ε.Α.Κ.Ι) - ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ το Σαββατοκύριακο 17και 18 Μαρτίου 2018  έγιναν οι Χειμερινοί Αγώνες τεχνικής κολύμβησης Β. Ελλάδος με την συμμετοχή  241 αθλητών-τριων από 24 Σωματεία της Βόρειας Ελλάδος.
Ο ΟΦΘΑ, συμμετείχε για 4η  συνεχόμενη φορά στους αγώνες  αυτήν την φορά με 3 κολυμβητές–τριες  και στην κατηγορία Παίδων Κορασίδων  με τους , Χαράλαμπο Σωτηριάδη , Άννα Μαρία Παπαζολούδη και Αγοράκη Χριστίνα μιας και οι 2 μεγαλύτεροι σε ηλικία προετοιμάζονται για τις Πανελλήνιες εξετάσεις !!.
Οι κολυμβητές του Ο.Φ.Θ.Α. έχοντας ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στους Πανελλήνιους Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης για το καλοκαίρι,  πραγματοποιώντας  εξαιρετική εμφάνιση κατάφεραν  να αποκτήσουν   4 όρια ΟΠΕΝ  6 εισόδους στις 8αδες των αγωνισμάτων αλλά και 6  νέα ατομικά ρεκόρ .
Αναλυτικά κατηγορία Παίδων/ Κορασίδων :
Σωτηριάδης Χαράλαμπος  : 5η θέση στα 50μ. διπλά πέδιλα,  8η θέση 400μ.  διπλά πέδιλα  και 9η θέση στα  200μ. διπλά πέδιλα  ,   (3 νέα ατομικά ρεκόρ)
Άννα Μαρία Παπαζολούδη    : 5η θέση στα 200μ.  διπλά πέδιλα,   5η θέση στα  400μ. διπλά πέδιλα και 6η θέση 50 διπλά πέδιλα (3 νέα ατομικά ρεκόρ)
Χριστίνα Αγοράκη :  8η θέση  στα   400μ.  διπλά πέδιλα  16η θέση στα 200μ. διπλά πέδιλα , και την 18η θέση στα 100μ.  διπλά πέδιλα.
Αξίζει να αναφερθεί πως τα παιδιά έκαναν ατομικά ρεκόρ σε όλα σχεδόν τα αγωνίσματα , κάτι που δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την όρεξη και τον ενθουσιασμό τους για την Τεχνική Κολύμβηση, με την οποία ελπίζουμε στο μέλλον να ασχοληθούν  πολλά περισσότερα παιδιά ώστε να υπάρξει εκπροσώπηση του συλλόγου σε όσες το  δυνατόν περισσότερες  κατηγορίες  .
Αξίζουν επίσης  πολλά  συγχαρητήρια στον  αθλητή του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης  Ελευθέριο Μπουρουλίτη για τις εξαιρετικές του επιδόσεις στους Χειμερινούς Αγώνες και ιδιαίτερα στο αγώνισμα των  50μ.  διπλά πέδιλα,  όπου κατάφερε να κάνει Πανελλήνιο ρεκόρ Παμπαίδων Β με χρόνο 00:24.80 .
Επόμενος στόχος  για το τμήμα της Τεχνικής Κολύμβησης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που θα γίνει στην πόλη της Θεσσαλονίκης τον Ιούλιο   από 5/7/2018 έως 9/7/2018.
Nα ευχαριστήσουμε τον Τεχνικό σύμβουλο του τμήματος της Τεχνικής Κολύμβησης κύριο Καλαϊτζογλίδη Ιωάννη , για την αμέριστη υποστήριξη και βοήθεια του. Πολλά συγχαρητήρια και στην προπονήτρια του τμήματος Χρυσάνθη Τυλιγαδά  για την προσπάθεια και τη δουλειά της .
Τα παραπάνω αποτελέσματα είναι μια ακόμη επιβεβαίωση των συλλογικών κόπων του ΟΦΘΑ καθώς αθλητές-προπονητές-γονείς –Δ.Σ. του συλλόγου διδάσκουν πραγματικά αθλητισμό και είναι ενωμένοι, με μόνο στόχο την βελτίωση των κολυμβητών μας σε όλα τα επίπεδα. Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε αθλητικά και ότι θα υπάρχει σταθερή συνέχεια στην πορεία του αθλητισμού στην Αλεξανδρούπολη.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΘΑ
Το  Δ.Σ. και οι Προπονητές των τμημάτων .










Δεν υπάρχουν σχόλια: