Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018

Πρόσκληση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στην "25η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2018", στην Κομοτηνή με το Επιμελητήριο Έβρου


Το Επιμελητήριο Έβρου θα συμμετάσχει στην "25η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2018", η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 18-20 Μαΐου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΔΕΚΑΜΑΘ), στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής.Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των ανταποδοτικών υπηρεσιών, το Επιμελητήριο Έβρου έχει προμηθευθεί εκθεσιακό χώρο,  ο οποίος διατίθεται δωρεάν στα μέλη του κατόπιν αίτησης συμμετοχής.
Τα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην "25η  Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση Ανατολική Μακεδονία Θράκη", η οποία φέτος εστιάζει στα εξωστρεφή και καινοτόμα αγροδιατροφικά προϊόντα. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 20 Απριλίου 2018,  ενώ θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας σε περίπτωση που ξεπεραστεί ο αριθμός συμμετοχής.
Τα μέλη που ενδιαφέρονται να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην  Έκθεση καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο (link):
Φόρμα Συμμετοχής:  https://goo.gl/forms/RHrgLy5zLQAWtl3n1
Με την παραλαβή της φόρμας το αρμόδιο τμήμα θα επικοινωνήσει με τους ενδιαφερομένους για τις διαδικασίες συμμετοχής (χωροθέτηση κ.α.). Επιπρόσθετα με την συμμετοχή τα μέλη θα παραλάβουν τον πρότυπο οδηγό συμμετοχής σε Έκθεση με το Επιμελητήριο Έβρου. Σκοπός του οδηγού είναι η κατάρτιση των μελών και στόχος η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της εταιρικής παρουσίας, τόσο σε επίπεδο προετοιμασίας όσο και τακτικών.
Τα μέλη μπορούν να επικοινωνήσουν για διευκρινήσεις με το τμήμα Μάρκετινγκ του Επιμελητηρίου Έβρου για θέματα σχετικά με την συμμετοχή στο τηλ. 2551035848 (εσωτ. 21) και στο mail: marketing@evroschamber.gr
Το Επιμελητήριο Έβρου παραμένει δίπλα στις επιχειρήσεις της Π.Ε. Έβρου, και σχεδιάζει εργαλεία και μέσα για την στήριξη των μελών. Σκοπός μας είναι η στήριξη των μελών μας και κύριος στόχος η παροχή μέσων και εργαλείων για την ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Με εκτίμηση,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΈΒΡΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: