Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018

ΤΡΑΓΩΔΙΑ. Βρέθηκε νεκρός ο Ιωάννης Αλμαζίδης από τον Άβαντα Αλεξανδρούπολης

Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια του Ιωάννη Αλμαζίδη που είχε χαθεί την 18.12.2017.
Την 10.01.2018, η Κοινωνική Υπηρεσία  δέχθηκε κλήση στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 και ενημερώθηκε για τον εντοπισμό και την απώλεια ζωής του άτυχου άνδρα.
Η σορός του εντοπίστηκε από εποχούμενη πριπολία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε παραπόταμο –  αρδευτικό κανάλι, στη θέση “αντλίες”, στο Δέλτα του ποταμού Έβρου, σε μικρή απόσταση από ττο σημείο όπου είχε βρεθεί πριν μέρες το αυτοκίνητό του.
Ο  άτυχος 49χρονος, είχε εξαφανισθεί το απόγευμα της 18.12.2017, από το σπίτι του στον Άβαντα, Αλεξανδρούπολης,Έβρου, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό του για την περιοχή του Δέλτα του Έβρου, με σκοπό να ψαρέψει.. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των οικείων του, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ., εξέδωσε SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Δυστυχώς, βρέθηκε νεκρός…
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους συνανθρώπους μας που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι συμπολίτες μας που βρίσκονται σε κίνδυνο.
Καθοριστικό ρόλο στην άμεση κινητοποίηση παίζει η όσο το δυνατόν συντομότερη ενεργοποίηση του SILVER ALERT, αφού σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ΓΡΑΜΜΗΣ ΖΩΗΣ:
Για 8 στους 10 αναζητούμενους που βρέθηκαν σώοι, τα οικεία τους πρόσωπα είχαν καταθέσει τα δικαιολογητικά για την έκδοση S.A. μέσα στο πρώτο τριήμερο από την εξαφάνισή τους, ενώ για 6 στους 10 αναζητούμενους που εντοπίσθηκαν θανόντες, τα οικεία τους πρόσωπα είχαν καταθέσει τα δικαιολογητικά για την έκδοση S.A. πέραν των 72 ωρών (τριημέρου)  από την εξαφάνισή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: