Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Νικόλαος Ραδιόγλου : «Ευχαριστώ»

Αισθάνομαι πρώτα από όλα την ανάγκη να ευχαριστήσω τα μέλη της απερχόμενης Διοίκησης για την άριστη συνεργασία και την προσφορά τους στον επιμελητηριακό θεσμό. Η παρακαταθήκη που αφήνουν αποτελεί οδηγό για όλους μας.
Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνυποψηφίους για τον έντιμο και θετικό αγώνα που κάναμε. Η συμμετοχή τους βοήθησε στο να τονωθεί και να αναπτυχθεί ο θεσμός του



επιμελητηρίου, στον οποίο προσωπικά πιστεύω πολύ. Η ανανέωση και η συνεργασία με νέους επαγγελματίες που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αυτές τις εκλογές, μας δημιουργεί αισιοδοξία για τον επιχειρηματικό μέλλον της περιοχής μας.
Όλος ο επιχειρηματικός κόσμος του Νομού Έβρου συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία, παρά τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει. Νιώθω την ανάγκη να τους ευχαριστήσω, γιατί είναι η δική τους  συμμετοχή και εμπιστοσύνη που μας δίνει δύναμη για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια στο μέλλον.
Ο βασικός μου στόχος θα είναι η αύξηση της συμμετοχής του επιχειρηματικού κόσμου στο επιμελητήριο μας, με απώτερο σκοπό να εδραιώσουν τη φήμη του, ως ένα από τα πλέον δραστήρια και αποτελεσματικά της χώρας. Σε ότι αφορά τους επιχειρηματίες του τμήματος παροχής υπηρεσιών να αισθάνονται σίγουροι ότι το επιμελητήριο θα είναι ανοικτό για όλους και η φωνή τους θα είναι δυνατή.
Συγχαίρω τους εκλεγέντες στη νέα Διοίκηση και μας εύχομαι καλή  δουλειά για να παραμείνει ζωντανό το μήνυμα της ενότητας που στέλνει το Επιμελητήριο.

Ραδιόγλου Νικόλαος


Δεν υπάρχουν σχόλια: