Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Περισσότεροι από 3500 επισκέπτες στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου Έβρου στην 82η ΔΕΘ.

Oλοκληρώθηκε η επιχειρηματική αποστολή στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Περισσότερες από 20 επιχειρήσεις συμμετείχαν στο περίπτερο 17 του Επιμελητηρίου Έβρου, προωθώντας προϊόντα και υπηρεσίες που παράγονται στον Έβρο προσελκύοντας συνολικά 3546 επισκέπτες. Οι επιχειρήσεις είχαν την ευκαιρία να προσεγγίσουν ένα ευρύ κοινό, να αναζητήσουν νέους πελάτες και να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες σε ένα περίπτερο 100τ.μ. πλήρως εξοπλισμένο από το Επιμελητήριο Έβρου.



Το Επιμελητήριο Έβρου στα πλαίσια ανταποδοτικών υπηρεσιών παρείχε ένα περίπτερο 100 τ.μ. με τον απαραίτητο εξοπλισμό και υποδομή για την προβολή, προώθηση και πραγματοποίηση συναντήσεων  με δυνητικούς πελάτες. Περισσότερες από 20 επιχειρήσεις συμμετείχαν και μοιραστήκανε τον χώρο ο οποίος είχε σχεδιαστεί για την συλλογική προβολή της ταυτότητας, των προϊόντων και των υπηρεσιών της Π.Ε. Έβρου. Οι εκθέτες που ανταποκριθήκανε αρχικά στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου Έβρου ήτανε 24 επιχειρήσεις από τις οποίες τελικά συμμετείχαν  οι 19. Η πλειοψηφία συμμετείχε όλες τις ημέρες της έκθεσης ενώ μερικές επωφεληθήκαν επιλεγμένες ημέρες.
Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν ήταν οι: Ζeolife, Βobos-Ζωοτροφές, Γιαχανάς Πιεστήριο Ελαιούχων Σπόρων,  Λουκούμι Φερών-Γιαννακίδης, Διαφημιστικά Δώρα-Κότζιας Βασίλειος, Έξυπνα παιχνίδια -Serendipity, Ραπτοπούλου-Ζεόλιθος,  Καφεκοπτείον ΚΕΚΕ, Τυροκομείον Σαμοθράκης- Παπανικολάου, Barista Lovers- Μαλάμη, Χωριάτικο Χειροποίητο Φύλλο - Θρακιώτισσα, Λιθόμυλος Ζεάπετρα, Ελένη της Θράκης - Φυσικά Χειροποίητα Σαπούνια, Deus Lavender, Πασιαλής Α.Ε. Ρολλά, Χατζόπουλος - Ποτοποιία, ThrakiLand Food- Έλαια Πρώτης Ψυχρής Έκθλιψης, Eco Cleaning, Bee Real EstateDadia Forest Inn, Μανιτάρια Ελληνικής Γής και από φορείς ο Σύλλογος Επαγγελματιών Σαμοθράκης.
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία τα οποία τηρήθηκαν από το Επιμελητήριο Έβρου με σκοπό την αξιολόγηση της ενέργειας και στόχο την μέτρηση της αποτελεσματικότητας κατά την διάρκεια της έκθεσης :
οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν ήρθανε συνολικά σε επαφή με 3546 επισκέπτες
οι 516 από αυτούς εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την συνεργασία με τις επιχειρήσεις.
πραγματοποιήθηκαν 34 συμφωνίες
Επιπρόσθετα  οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά μέσα από το κανάλι του Επιμελητηρίου και τους λογαριασμούς των εκθετών, αφήσανε ένα αποτύπωμα με περισσότερες από 50.000 προβολές για τις επιχειρήσεις και τον Έβρο. 
Το Επιμελητήριο Έβρου στο πλαίσιο ενίσχυσης των ανταποδοτικών υπηρεσιών θεμελίωσε μια πάγια τακτική μέτρησης και αξιολόγησης των ενεργειών, με στόχο την διατήρηση και την ενίσχυση των πιο αποτελεσματικών.  Συμπληρωματικά η Διοίκηση ήδη εργάζεται σε μια νέα παρουσία για τις εκθέσεις που θα διακρίνεται από υψηλή λειτουργικότητα και αισθητική, ξεφεύγοντας από την συμβατική  τυποποιημένη δομή περιπτέρου. Στόχος η ενίσχυση της επισκεψιμότητας.   
Σχετικοί σύνδεσμοι:
www.evroschamber.gr
http://tif.helexpo.gr
Έντυπο Λίστας Εκθετών: https://rebrand.ly/evroschamber_expo_list
Ιστοσελίδες Εκθετών
https://zeolife.gr
http://www.manitariaellinikisgis.gr
http://lithomylos.com
http://deuslavender.com
http://elenitisthrakis.gr
http://thrakiotisa.gr
http://www.pasialis-sa.gr
http://www.bee-realestate.gr
http://www.angelasecret.gr
http://www.tyrokomeiosamothrakis.gr
http://www.xatzopoulos.com
http://thrakiland.gr
https://forestinn.eu
http://www.kafes-keke.gr
https://www.dimitra-sa.gr
https://www.barista-lovers.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: