Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Ο ΤΟΕΒ Τυχερού ζητά βοήθεια!Το Υπουργείο θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του ;

Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, κατέθεσε, την Παρασκευή 4/8, στο Προεδρείο της Βουλής Αναφορά, παραθέτοντας επιστολή του Τοπικού  Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων Τυχερού Έβρου , με αίτημα την οικονομική και υλική ενίσχυση του .
Το ζήτημα των Τ.Ο.Ε.Β και Γ.Ο.Ε.Β. αρχικά τέθηκε με Γραπτή Ερώτηση (28/3 βλ. εδώ), συνεχίστηκε με Επίκαιρη Ερώτηση (23/05 βλ. εδώ), η οποία συζητήθηκε στις 13/7 στην Ολομέλεια της  Βουλής, όπου κι εξασφαλίστηκαν από την πλευρά του Υπουργείου οι διαβεβαιώσεις, ότι οι οργανισμοί που αντιμετωπίζουν προβλήματα μπορούν να ζητούν αιτιολογημένα την συνδρομή του Υπουργείου. 



Στο αίτημα του Τ.Ο.Ε.Β. Τυχερού αναφέρεται στο πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζει καθώς επίσης και στα ζητήματα των ζημιών σε υλικοτεχνικό επίπεδο και σε υποδομές που υπέστη!
Στο πλαίσιο αυτού του αιτήματος καλείται ο Υπουργός Γεωργίας να ανταποκριθεί θετικά στα προβλήματα των οργανισμών και να ικανοποιήσει τα βασικά αιτήματα τους προκειμένου να συνεχίσει η απαραίτητη προσφορά τους στο αγροτικό κόσμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: