Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης απαντά σε καταγγελία του Ηρακλή Θεσσαλονίκης

Ο σύλλογός μας σε απάντηση της διαμαρτυρίας – καταγγελίας του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, έχει να απαντήσει τα εξής:
Η διοργάνωση της τελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, στην Ξενοδοχειακή μονάδα της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης του Δήμου στα Λουτρά



Τραιανούπολης που λειτουργεί από τον Απρίλιο – Νοέμβριο κάθε έτους για τα φημισμένα από την Αρχαιότητα θερμά Λουτρά και φιλοξενεί κάθε χρόνο εκατοντάδες επισκέπτες χωρίς κανένα πρόβλημα, εκτός αυτού κατά την διάρκεια του χειμώνα (χρησιμοποιώντας την γεωθερμία)  φιλοξενεί πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους (ακόμη και συλλόγους και Εθνικές ομάδες ξένων χωρών) που παίρνουν μέρος σε αγώνες ή προετοιμασίες στα όρια του Δήμου.
Τα δωμάτια είναι προσεγμένα και καθαρά. Το πιθανό θέμα των εντόμων είναι φυσικό για δωμάτια ισόγεια σε επαφή με το πράσινο της φύσης. Συμβαίνει και στα σπίτια του καθένα από εμάς, για αυτό υπάρχουν σίτες, εντομοκτόνα και δείχνουμε όλοι προσοχή στην είσοδο και στην έξοδο από και προς τους εσωτερικούς χώρους..
Τα κρεβάτια αυτού του κόσμου έχουν μήκος 2,00 μ. είναι φυσικό για ανθρώπους κοντά στα δύο μέτρα, να ζορίζονται.      
 Σαν μέρη της οργανωτικής επιτροπής, είμαστε συνέχεια δίπλα στους φιλοξενούμενους, λύνοντας τα προβλήματα που τυχών παρουσιάζονται κατά την διάρκεια των ημερών αυτών.
Για τον Ηρακλή συγκεκριμένα, ενώ δεν είχαμε υποχρέωση, με βάση την προσφορά μας, να τον φιλοξενήσουμε την Πέμπτη, αποφασίσαμε από μόνοι μας, αναλαμβάνοντας το κόστος, να προσφέρουμε μια επιπλέον διανυκτέρευση με ένα επιπλέον βραδυνό και πρωινό. Προφανώς αυτή η δημοσίευση ήταν το ευχαριστώ από μέρους τους.
Όσον, για το εάν η δική τους προσφορά θα ήταν η καλύτερη, χώρος δόξας λαμπρό να το αποδείξουν σε μία επόμενη διοργάνωση.
Πάντως στην ημιτελική φάση που συνδιοργάνωσε στην Θεσσαλονίκη δεν είδαμε πουθενά έναν εκπρόσωπό του για ένα καλώς ήλθατε και η συνεισφορά τους ήταν 320,00 € για τέσσερεις ημέρες διαμονής στην Θεσσαλονίκη.
Ελπίζουμε, λοιπόν σε μία επόμενη διοργάνωση, τα πράγματα να είναι ακόμη καλύτερα και εμείς οι ίδιοι θα δημοσιεύσουμε τις ευχαριστίες μας.

Με Τιμή
Αναστάσιος Τοκαμάνης
Έφορος Πετοσφαίρισης (Ανάπτυξης)
Γ’ Αντιπρόεδρος Μ.Γ.Σ. Εθνικός


Δεν υπάρχουν σχόλια: